Új ingyenes csatornák jönnek a MinDig TV-n

2016. július 30., szombat 09:05

Budapest, 2016. július 30. - Augusztusban jelentősen bővül a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás ingyenes kínálata. Augusztus 1-jén, elindul az M5 HD csatorna sugárzása, majd a hónap közepétől megjelenik a kínálatban az Izaura TV és egy további, TV2 Csoport által indított új csatorna. Az új csatornák megjelenése miatt programátrendezésekre is sor kerül, a technikai változások miatt augusztus 1-jén a délelőtti órákban a vevőeszközök újrahangolására lesz szükség.

Az ingyenes digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás, a MinDig TV kínálata a közeljövőben négy új csatornával bővül, az elérhető programok száma ezzel tizenkettőre emelkedik. A legújabb közszolgálati csatorna, az M5 HD augusztus 1-jén jelenik meg a kínálatban az 5. programhelyen, a három új TV2 Csoport által indított program közül a legelső, az Izaura TV sugárzása augusztus 14-én indul, a 10. programhelyen.

hirdetés

 

Ezen kívül további két ingyenes csatornát indít a TV2 Csoport, e programokról és az indulási időpontokról később várható tájékoztatás. A TV2 Csoport két új csatornájának helyén az indulásig állóképet sugároz az Antenna Hungária a 11. és 12. programhelyeken.

 

Forrás: Antenna Hungária Zrt., a teljes közlemény: mindigtv.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. július 8. - A heves zivatarok veszélye miatt Veszprém megye több járására már narancssárga, vagyis másodfokú, több dunántúli megyében elsőfokú riasztásokat adott ki a meteorológiai szolgálat.

mezehetek-1365283090.jpg

A zord marsi körülményeket idéző akadálypályán mérték össze képességeiket a nyolcadik alkalommal megrendezett Magyar Alkalmazott Mérnöki Tudományok Versenyén induló csapatok robotjai szombaton Szegeden; a végső győzelmet 2012-höz hasonlóan a műegyetemisták alkotta Mars Poetica szerezte meg.

Budapest, 2014. július 31. - Ma már egyre többen érzik szükségét annak, hogy egészségtudatosan éljenek. Az augusztus 9-én, a Lurdy Házban tartandó High Life Életmód- és Szépség Fesztivál őket, a testi-lelki egészségért tenni akarókat célozza meg.