Szegedi üzletasszony a networking királynője

2016. november 28., hétfő 07:00

networqueen400-1480196041.jpg

Budapest, 2016. november 28. - Több mint 300 millió forint. Ennyi bevételt köszönhetnek Csongrád megyei vállalatok és vállalkozások annak a hölgynek, aki 2016-ban elnyerte a büszke NetworQueen címet. Kátai Krisztinát jelképesen az Országos Networking Konferencián koronázták a jutalékmentes üzleti ajánlások királynőjévé.

Az algyői Innovariant Nyomdaipari Kft. kereskedelmi vezetője 2013 óta tagja az „Aki ad, az nyer” filozófiát hirdető és követő nemzetközi üzleti közösségnek. A BNI (Business Network International) szegedi csoportjának megalapításakor két cikluson keresztül elnöki - később alelnöki, illetve mentorkoordinátori - pozícióban dolgozott. Jelenleg az egyik szegedi csoport mentora, emellett Csongrád megye fejlesztési igazgatói feladatait is ellátja.

hirdetés

 

A Business Network International (BNI) a jutalékmentes üzleti ajánlásokra és a jelen gazdasági körülmények között rohamosan felértékelődő bizalmi ajánlásokra épít.

 

- A BNI tagjaként kapcsolati tőkénk mozgósításával egy minősített piactérbe kapcsolódhatunk be. Óhatatlanul kerülnek be a napi munkámba olyan elemek, amelyek a BNI-on belül 30 éve eredményesen működnek. Új ügyfelekre, kapcsolatokra mindig szükség van, ennek kitűnő terepe a BNI - foglalta össze tapasztalatait Kátai Krisztina.

 

A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a hazai BNI-tagok csak az idei évben már közel 22 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak. Ebből Kátai Krisztina 300 millió forinttal emelte tagtársai árbevételét - mindezzel jelképesen is fejére kerülhetett a „NetworQueen” koronája.

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2013. december 3. - A téli közfoglalkoztatási programban mintegy 850 embernek ad munkalehetőséget a MÁV Zrt., további 580 álláskeresőnek faipari gépkezelői vagy motorfűrész kezelői oktatást biztosítanak.

Budapest, 2015.01.15. - Az elmúlt évben 28 százalékkal több hirdetés között böngészhettek online az álláskeresők, mint 2013-ban. Ráadásul egyre gyakoribb, hogy a fizikai munkát fedő pozíciókat is az interneten töltik be, derül ki a Profession.hu éves jelentéséből. Az év utolsó három hónapjában az értékesítés és kereskedelem kategóriában hirdették meg a legtöbb új pozíciót, és ezekre az állhirdetésekre is jelentkeztek a legtöbben.

keba-verseny400-1413378629.jpgBudapest, 2014. október 16. - Útjára indult a Közép-európai Brókerképző Alapítvány (KEBA) népszerű pénzügyi-értékpapírpiaci versenye és tőzsdejátéka, a „Tőzsdejáték Középiskolásoknak”. A versenyre középiskolai csapatok jelentkezését várták, idén 138 iskolából érkeztek nevezések. A szervezők beszámoltak róla, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ismét jelentős az érdeklődés a határon túli területekről.