Pécs a budapesti Utazás Kiállításon

2013. március 6., szerda 16:17

Új kiadványokkal, számos ajánlattal és gasztronómiai élményekkel várta Pécs a vendégeket a budapesti Utazás Kiállításon.

2013. február 28-március 3-ig a budapesti Hungexpo várásközpontban rendezték meg az idei év első országos méretű turisztikai kiállítását, az Utazás Kiállítást.

A turisztikai szolgáltatókat tömörítő pécsi TDM a Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóságának standján állított ki a Zsolnay Kulturális Negyeddel közösen.

hirdetés

Tavaszra a pécsi TDM számos új kiadvánnyal készült (Irány Pécs! magazin, Pécs a zsebedben leporelló, Rendezvénynaptár 2013), melyek népszerűsítésére kitűnő alkalom volt az Utazás Kiállítás.

A kiadványok közül az immár hagyományosan negyedévente megjelenő, szezonális ajánlatokat és kedvcsináló programajánlót tartalmazó Irány Pécs! turisztikai kalauz volt a legnépszerűbb. Nagy volt az érdeklődés az Irány Pécs! kártya iránt, mely 2013 márciusától még több kedvezményt nyújt a városba látogató vendégeknek.

A közelgő hosszú hétvégén, illetve még a nyári főszezon előtt sokan terveznek pécsi utazást.

Nekik segíthet a döntésben az éves pécsi Rendezvénynaptár, mely szintén a pécsi TDM gondozásában jelent meg. A Rendezvénynaptár természetesen a helyi lakosok számára is  ingyenesen rendelkezésre áll és beszerezhető a pécsi Tourinform irodában. A turisztikai ajánlatok és kiadványok mellett Pécs városa gasztro meglepetéssel is kedveskedett a látogatóknak, hiszen Teleky Zoltán, a Zsolnay Étterem vezetője és séfje jóvoltából a vendégek helyben készült goumet falatkákat is kóstolhattak.

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. június 23. -  Három megyére másodfokú, hat megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki tegnap este a meteorológiai szolgálat a várható heves zivatarok miatt. Több helyen jelentős mennyiségű esőre is figyelmeztettek. Baranyában mindkettőre van esély.

iphone1-400-1439489151.jpgBudapest, 2015. augusztus 14. - Egy új applikációval bárki segíthet barátainak munkát találni és ezzel akár százezreket is kereshet.

Budapest, 2015. június 15. - Katolikus papokat és diakónusokat szentelnek a nyáron országszerte - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia. Országszerte összesen 20 papot és 17 diakónust szentelnek fel.