Múzeumok Éjszakája: kedvezményes szállásajánlatok, kvízjáték

2014. június 13., péntek 07:00

Budapest, 2014. június 13. - Idén is a Magyar Turizmus Zrt. szakmai partnerségével valósul meg a Múzeumok Éjszakája rendezvény, amelynek sajtótájékoztatóját június 11-én tartották Kecskeméten - közölte az MT Zrt.

Szent Iván-éjhez igazodva 2014. június 21-én több százezer ember egyetlen éjszakára - este 6 és hajnali 2 óra között - birtokba veheti Magyarország közel 500 múzeumát és kiállítóhelyét. Az intézmények több mint 4000 sokszínű programmal - többek között koncertekkel, divatbemutatókkal, kézműves foglalkozásokkal, rendhagyó tárlatvezetésekkel - várják az érdeklődőket.

hirdetés

 

A Magyar Turizmus Zrt. itthon.hu weboldalán (az Aktuális rovatban) külön Múzeumok Éjszakája menüpontot hozott létre, ahol térkép is segíti a megfelelő múzeumi program megtalálását. Hogy az éjszakát valóban legyen hol tölteni, kedvezményes szállásajánlatokat is összegyűjtött a társaság, arra ösztönözve az érdeklődőket, hogy tovább maradjanak a kiválasztott településen.

 

Mindenképpen érdemes ellátogatni a www.itthon.hu honlapra, hiszen a programok és a kedvezményes szállásajánlatok köre folyamatosan bővül. Hamarosan valamennyi Tourinform irodában is elérhető lesz a Múzeumok Éjszakája programfüzet.

 

A kecskeméti sajtótájékoztatóval egy napon és egy időben, tehát június 11-én 11 órakor indította el Múzeumvadász játékát a Magyar Turizmus Zrt. a társaság hivatalos Élmény itthon Facebook-oldalán. Aki a résztvevő múzeumok által beküldött képek alapján felismeri az adott múzeumot, nyereményben részesül! A 10 napig tartó játékban azok között akik játszanak és hozzászólnak a játékhoz minden nap kisorsolnak egy nyertest! Játsszon és legyen részese a Múzeumok Éjszakájának!

 

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. november 12. - A BNI őszi konferenciáján Budapest ismét a networking európai fővárosa volt. A világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezetének hagyományos nagyrendezvényén adták át az év legsikeresebb kapcsolatépítőinek a „NetworKing” és „NetworQueen” elismerést.

kacsak-unicef400-1439725201.jpgBudapest, 2015. augusztus 17. - Idén augusztus 30-án már második alkalommal rajtol el a Kacsafutam. Több ezer gumikacsa úszik majd versenyt a Duna budapesti szakaszán. A versenyre bárki „benevezheti” az általa megvásárolt kacsát, az eladásból befolyó összeg egy része pedig az UNICEF Magyarország munkáját támogatja. A győztes kacsa tulajdonosa négyszemélyes krétai nyaralást nyer.

Budapest, 2016. május 15. - Otthonunk, gyermekeink óvodája, iskolája, az utcák, a házak és terek, a hely ahol élünk: nem is gondolunk azokra a mesteremberekre, akik mindezt felépítették. Az építőszakmák társadalmi megbecsülése alacsony, sokan mennek külföldre és egyre kevesebb fiatal választja hivatásául az építőipart.