Mikrocenzus: internetes kitöltés még két napig

2016. október 8., szombat 08:00

Budapest, 2016. október 8. - Az október 1-jén indult Mikrocenzus online kérdőíveit még vasárnapig, azaz október 9-éig van lehetőség az interneten kitölteni. Péntekig több mint 45 ezren, a válaszadásra kijelölt háztartások 10,4%-a töltötte ki interneten a kérdőívet, a legtöbbet budapesti címekről.

- Szeretnénk felhívni a kijelölt háztartások figyelmét az internetes kitöltési határidő lejártára. Aki a válaszadásnak ezt a kényelmes és gyors módját választaná, csak vasárnap éjfélig teheti meg, október 10. után pedig már kizárólag a számlálóbiztos veheti fel egy háztartás adatait - mondta el Virágh Eszter, a Mikrocenzus 2016 szóvivője.

hirdetés

 

Az online kitöltők nyereményjátékra is jelentkezhetnek, melynek keretében naponta 7 ajándékot sorsolunk ki, négy powerbankot (hordozható töltőt), egy notebook ot, egy okosórát és egy e-book olvasót. A fődíj pedig egy 3D Smart TV lesz, melyet az október 1. és 9. között minden nyereményjátékra jelentkezett internetes válaszadó között sorsol ki a KSH.

 

Az internetes kitöltés első öt napján már 35 nyeremény talált gazdára, a nyerteseket folyamatosan értesíti a KSH. Eddig 14 megyéből sorsoltunk nyertest, a legtöbb, tíz nyertes budapesti, a két legszerencsésebb megye pedig Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén, hat és négy nyertessel.

 

Tudjon meg még többet a mikrocenzusról és folyamatáról:

Forrás: KSH

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. január 9. - Egy figyelemfelhívó akció arra próbál rávilágítani, milyen könnyű megfagyni a hátrányos helyzetű kistelepüléseken az időseknek, ha valaki nem segít felvágni a tűzifát.

27639-2-1362661521.jpgErős Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem tanára is a díjazottak között. Az elismerést évente egyszer, Prof. Dr. Scheiber Sándor főrabbi halálának évfordulóján, március 3-án adományozza a kulturális miniszter.

nemzeti kártya: ez nem vicc

A jövőben egyetlen okmányon tárolhatják majd minden adatunkat, sőt, a kártya BKV bérletként és bankkártyaként is funkcionálhat.