Mesterek Mestere díj: új pályázati határidő

2016. augusztus 27., szombat 07:00

Budapest, 2016. augusztus 27. - Október elsejéig meghosszabbították a Mesterek Mestere díj nevezési határidejét. A kőműves és burkoló mesterek elismerésére alapított díjra referenciák beküldésével lehet pályázni szakembereknek.

A díjat tavaly alapította a Mapei Kft. a kiemelkedő építőipari szakemberek elismerésére. A díj célja javítani az építő szakmák megbecsülését és vonzóvá tenni a fiataloknak.

 

A Mesterek Mestere cím odaítéléséről független szakmai zsűri, míg a közönségdíjról online közönségszavazás dönt. A díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek és használhatják a Mesterek Mestere címet.

hirdetés

 

- Megéri pályázni. A tavalyi közönségdíjas Kiss Tamásnak (35) megváltozott az élete: felismerik az utcán és idegenek is gratulálnak neki. Emellett egy évre előre megvannak a megrendelései - pedig nem ő a legolcsóbb - mondta Markovich Béla.

 

Pályázni a Mesterek Mestere díj honlapján található pályázati adatlap és referenciafotók beküldésével lehet. A pályázat beküldési határideje 2016. október 1. A pályázati felhívás a www.mapei.hu/mesterekmestere címen tekinthető meg.

 

Forrás: Fülöp Zoltán

Kapcsolódó cikkek

lmp-1363071810.jpg

Habár Orbán Viktor korábban "gránit szilárdságúnak" nevezte a tavalyi év eleje óta hatályos új alkotmányt, hétfőn már a negyedik módosítást sikerült elfogadtatnia az Országgyűléssel. Az igennel szavazókat a külföldi bírálatok sem tántorították el, de a hazai tüntetéssorozat sem, amikor is többek között a fővárosi Fidesz-székház udvarára behatolva, szombaton pedig az Országház melletti Alkotmány utcában tartottak demonstrációt.

Budapest, 2013. szeptember 1. - Az augusztusi fizetéssel, vagyis szeptember elején kaphatják meg az egészségügyben dolgozók a számukra korábban megígért és törvényben elfogadott béremelést - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért (Emmi) Felelős Államtitkársága vasárnap az MTI-vel.

nfh2-kamion400-1443901216.jpgPécs, 2015. október 4. - Pénteken pécsi állomásához ért a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a „Fenntartható életmód a fogyasztóvédelem eszközrendszerén keresztül” KEOP-projekt rendezvénysorozata. A Széchenyi 2020 program keretében, az EU és az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával megvalósuló interaktív kampány a Plázánál várta az érdeklődőket.