MegszépülAVárosom: újraindult a szavazás

2016. augusztus 18., csütörtök 07:30

utcafitness400-1471497997.jpg

Budapest, 2016. augusztus 18. - A MegszépülAVárosom projekt szervezői a kezdeményezés egyre nagyobb sikerét látva bejelentették, hogy augusztus 8. és december 15. között ismét elindították a szavazást, hogy egy újabb város vagy budapesti kerület kaphasson esélyt arra, hogy közterülete megszépülhessen. A városokra a projekt honlapján lehet leadni a szavazatokat.

A szervezők kedden ünnepélyes  átadóval zárták a kezdeményezés harmadik hullámát, amelynek  Budapest XVII. kerülete, Rákosmente örülhetett a legjobban,  hiszen az összesen leadott 80 782 szavazatból 34 536-ot magáénak tudva első helyen végzett a versenyben. A program elindulása óta most először egy budapesti kerület közterülete szépülhetett meg.

 

A programot létrehozó hét építőipari cég közreműködésével, és a kerületi lakosok szavazatai alapján az Aranykút utcai játszótér melletti terület kapott új fitneszeszközöket. A felújítás értéke több mint 2 millió forint volt.

hirdetés

 

- A projektben résztvevő vállalatok évek óta jelen vannak a hazai piacon, saját szegmensükben nem egy piacvezető is. A „MegszépülAVárosom” pályázat a társadalmi felelősségvállalás jegyében született meg, a cégek vallják, hogy környezetünkért, lakóterünk állapotáért mindannyian felelősséggel tartozunk! A program keretein belül már három közterületet tudtunk megszépíteni. A most átadott terület is megvalósítja mindezt a gondolatiságot, így a XVII. kerület lakói egy igazi közösségi térrel gazdagodtak - mondta az átadón Jagodics Rita, a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. ügyvezető igazgatója, a projekt kitalálója és koordinátora.

 

A program negyedik hulláma egy újabb meglepetéssel is szolgál, a szervezők 86 új várossal bővítették ki a városok listáját, így ebben a fordulóban már minden 15.000-nél nagyobb lélekszámú városra adható le szavazat.

 

A programról bővebb információ a megszepulavarosom.hu vagy a projekt Facebook-oldalán található.

 

Forrás: MegszépülAVárosom

 

utcafitness600-1471498169.jpg

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. augusztus 26. - Alig néhány munkavállaló számíthat cafeteriára a következő egy év során: a kkv-k közel kétharmada nem tervezi béren kívüli juttatással támogatni dolgozóit - derül ki a K&H kkv bizalmi index adataiból. Az adótörvények változása következtében a vállalkozások már most elkezdték újragondolni cafeteria-rendszerüket: a pénzbeli jutalom máris a harmadik helyre lépett elő a juttatások között, amelyet az étkezési hozzájárulás és a közlekedési költségtérítés előz meg.

Összesen 29 224 vállalkozás kezdte meg a működését Magyarországon az idén november végéig. Csaknem kétezerrel kevesebb, mint tavaly az első tizenegy hónapban - derül ki a Wolters Kluwer Kft. és a Napi.hu által üzemeltetett Céginfo.hu adatbázisából.

szaszvari-projekt-kiallitas400-1426952302.jpgSzászvár, 2015. március 22. - Országos és regionális turisztikai szakkiállításokon is találkozhatnak az érdeklődők a szászvári püspöki rezidencia megújításának projektjével. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő sikeresen vett részt a beruházással a budapesti Utazás és a miskolci „Menjünk világgá!” kiállításokon, valamint a zágrábi nemzetközi turisztikai szakkiállításon.