„MegSzépülAVárosom”: most még szavazhatunk

2015. november 5., csütörtök 06:05

megszepul-a-varosom400-1446695672.jpgBudapest, 2015. november 5. - Nem sokkal több mint két hónap múlva, 2016. január 10-én zárul a „MegSzépülAVárosom” szavazási időszaka. A programot életre hívó építőipai cégek részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete újulhat meg 2016 tavaszán, amely 2015. szeptember 2. és 2016. január 10. között a legtöbb szavazatot kapja.

A szervezők a kiválasztási folyamatot a lakosságra bízták, voksokat leadni a megszepulavarosom.hu weboldalon lehet. A szavazás 2016. január 10-én zárul, így egyre fogy az idő, hogy a lakosok leadják szavazataikat saját kerületükre, vagy városukra. A projekt képviselői a nyertes vidéki város vagy budapesti kerület polgármesterével közösen döntik el, hogy a település melyik közterülete kerül felújításra.

hirdetés

 

A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, ill. cseréjére, közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

 

Az elmúlt két hónapban több mint 36 000 szavazat érkezett a projekt weboldalára. Az eddigiek alapján komoly verseny alakult ki Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, valamint Nógrád megye között. A települések versenyében Miskolc, Érd és Salgótarján állnak az élen, míg a budapesti kerületek nagy versenye a jelenlegi állás szerint a XVII., a IV. valamint XX. kerületek között fog eldőlni.

 

De még nincs veszve semmi! A korábbi évek nagy érdeklődésére való tekintettel a szavazat leadásának lehetőségét az újév elejéig kitolták, így még mindenkinek van lehetősége szavazni, és a verseny állása bármikor megfordulhat! Te is szavazz a településedre, ne hagyd, hogy szeretett városod, kerületed orra elől, valaki más vigye el a dicsőséget!

 

A programot életre hívó cégek: Mapei Kft., RAVAK Hungary Kft., ROLL-LUX Árnyékolástechnikai és Kereskedelmi Kft., ELKO EP HUNGARY Kft., Cetelem Bank Zrt., Bramac Kft. és enHome, szervező: Kereskedelmi Marketing Trendek Kft..

 

A programról bővebb információ a megszepulavarosom.hu vagy a projekt Facebook-oldalán található.

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. december 13. - Rövidebb menetidő, új, közvetlen összeköttetések és sűrűbb vonatközlekedés jellemzi a 2014. december 14-től életbe lépő vasúti menetrendet - közölte a MÁV-Start.

Budapest, 2016. január 7. - A Kaspersky Lab által készített kvíz kimutatta, hogy a közösségi oldalak használóinak közel egyharmada (30%) mindenkivel megosztja a posztjait. Ez szélesre nyitja az ajtót a kiberbűnözőknek a támadáshoz, mivel a felhasználók továbbra sincsenek teljesen tisztában azzal, hogy személyes információik mennyire nyilvánosak ilyen esetekben.

badacsony400-1470761472.jpg

Siófok, 2016. augusztus 10. - A szolgálati hajókon rendszeresített sárga és piros zászlókkal egészíti ki a balatoni viharjelző rendszer tevékenységét a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.