Meghalt az Indul a bakterház Bendegúza

2013. július 13., szombat 16:04

indulabakterhaz-1373724331.jpg

Holtan találták szombaton Olvasztó Imrét, aki az 1979-ben forgatott Indul a bakterház című filmben gyermekszínészként alakította az egyik főszereplő, Bendegúz karakterét.

Az értesülések szerint a férfi öngyilkos lett, holttestét szombat reggel a Fót és Csomád közötti erdőben találták meg. Egy fára akasztotta fel magát.

hirdetés


A ma már kultuszfilmnek számító Indul a bakterház című filmet Mihályfy Sándor rendezte Rideg Sándor regénye alapján, a főbb szerepeket Olvasztó Imre mellett Koltai Róbert, Horváth Teri és Haumann Péter játszotta.


Az akkor 13 éves Olvasztó Imre Regős Bendegúzt alakította a filmben. A színészet világa nem érintette meg, felnőttként a nyomdaiparban helyezkedett el.

 

Azt még nem tudni, miért végzett magával a 47 éves férfi, a rendőrség nyomoz az ügyben.

Kapcsolódó cikkek

traffipax1-1372866188.jpg

A közeljövőben 365 - sebességellenőrzésre is alkalmas - fix telepítésű Komplex Közlekedési Ellenőrző Pontot (KKEP) állítanak fel, valamint további 160 mobil eszközt is üzembe helyeznek országszerte. Az erről szóló hírt az Országos Rendőr-főkapitányság szerdán erősítette meg az MTI-nek.

spar-dinnye400-1436467035.jpgBicske, 2015. július 10. - A SPAR Magyarország régóta elkötelezett támogatója a magyar dinnyetermesztésnek, és a szezon indulásával idén is mindent megtesz a gyümölcs népszerűsítéséért. Az elmúlt években folyamatosan nőtt a görögdinnye-forgalmuk, idén pedig a nemzetközi SPAR-hálózaton keresztül már Horvátországba és Szlovéniába is eljut a magyar dinnye.

Budapest, 2015. szeptember 28. - Az E.ON Csoport energiahatékonyság témakörben kreatív pályázatot  ír ki óvodás gyermekeknek, valamint általános iskolai diákoknak három kategóriában. A pályázatok szorosan kapcsolódnak az ’EnergiaKaland’ elnevezésű, környezet- és energiatudatossági szemléletet erősítő oktatási programhoz.