Május 15-ig lehet pályázni a DELFIN Díjra

2015. május 13., szerda 06:05

Budapest, 2015. május 13. - Már csak néhány napig lehet pályázni a DELFIN Díjra, amelyet olyan magyar cégeknek adományoz a Telekom, amelyek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, és tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példaértékű.

A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat olyan projektekkel, programokkal, fejlesztésekkel, amelyekkel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

hirdetés

 

A vállalatok 2015-ben már megvalósult projektekkel vagy működő programokkal pályázhatnak több kategóriában is.

 

Részletek, kategóriák, zsűri: www.telekom.hu

 

Forrás: Magyar Telekom

Kapcsolódó cikkek

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent vasárnapi kormányrendelet kijelölte a tankönyvellátásban közreműködőket. Az állami tankönyvfejlesztésért és -kiadásért az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, a könyvtárellátásért a Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. felel, a nemzeti köznevelés tankönyvfejlesztése és tankönyvellátása minőségének értékelésére pedig létrehozták a független, országos Nemzeti Tankönyvtanácsot.

szocialis-demonstracio1-1384291475.jpgBudapest, 2013. november 12. - Megkezdik a sztrájkkal kapcsolatos előkészületi munkálatokat a szociális szféra szakszervezetei - jelentette be Szűcs Viktória, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (BDDSZ) elnöke a Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság nevében a szociális munka napján tartott demonstrációjukon a budapesti Mátyás téren.

sor-poharban400-1407585160.jpgBudapest, 2014. augusztus 10. - Miközben 72 sörfőző, malátagyártással is foglalkozó vállalkozás van Magyarországon, a Dreher, a Borsodi és a Heineken tudhatja magáénak az összárbevétel 90 százalékát. Az ágazat tavaly ugyan bővült 2012-höz képest, azonban a Sörszövetség ezt elsősorban a jövedéki adó emelkedésével magyarázza.