Lezárja a TEK a kormányfő otthonának környékét

2013. augusztus 22., csütörtök 18:07

Lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a kormányfő otthonának környékét péntektől - derül ki a szervezet honlapjára csütörtökön felkerült személy- és létesítménybiztosítási intézkedésről szóló dokumentumból.

 Hajdu János, a TEK főigazgatója péntektől a szükséges ideig, de legfeljebb vasárnap éjfélig rendelte el a XII. kerület a Kútvölgyi út és Cinege út kereszteződésétől a Csipke út és Cinege út kereszteződéséig a terület lezárását.

hirdetés


Az intézkedés pontos oka a dokumentumból nem derül ki, a főigazgató indoklásként azt írta: ebben az időszakban a Cinege út 5. szám alatt védett személy tartózkodik.

Úgy fogalmazott: figyelemmel arra, hogy a védett objektum biztonságának, zavartalan működésének, a védett személy szabad mozgásának, közlekedésének biztosítása a rendőrség kiemelt feladata, az intézkedés meghozatala indokolt.


A TEK az MTI érdeklődésére nem közölt további részleteket az intézkedés okáról.

Kapcsolódó cikkek

Nem megy el a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) az emberi erőforrások minisztere által kezdeményezett kedden délutáni egyeztetésre, azt egy későbbi időpontra halasztaná - közölte Nagy Dávid, a szervezet elnöke.

Budapest, 2015. január 5. - Újév napján lépett hatályba a közétkeztetésről szóló rendelet, amely részletesen szabályozza a többi között az iskolai menzákon, kórházakban adandó ételek elkészítését és tápanyagtartalmát.

A Széchenyi Kereskedelmi Bank honlapján közzétett, december 27-i keltezésű, Szakács Tibor elnök-vezérigazgató által jegyzett sajtóközleményt közöljük.