Kiosztották ’Az Év Honlapja’ jubileumi díjait

2016. december 10., szombat 09:00

Budapest, 2016. december 10. - Tizenötödik alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett verseny jubileumi évében összesen 240 nevezés érkezett.

A díjátadónak december 7-én a Hélia Hotel adott otthont. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint a zsűri elnöke, Dr. Eszes István ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.

 

- Mindig nagy öröm látni a rengeteg kimagasló pályázatot. Még nagyobb öröm, hogy évről-évre egyre profibb honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba. Digitális marketing szakemberként bizton állíthatom, hogy minden vállalkozás példát vehet róluk, hiszen azok, akik nincsenek jelen az online világban, már lemaradtak tőlük. A jövő egyértelműen az egyedi, kreatív technológiai és marketingkommunikációs megoldásokban van. A közösség ereje online is nagy dolgokra képes! Érdemes ezt kihasználva dolgozniuk a marketingeseknek! - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

hirdetés

 

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a szolgáltatás (29), e-kereskedelem (26), illetve kereskedelem (19) kategóriába érkezett. De sok jó megoldás született például vendéglátás kategóriában is.

 

Az estről díjjal térhetett haza többek között az Invitel, a McDonalds, a Budapest Park és a Dürer kert weboldala, a MOM Park, az iGONavigation, de elismerést kapott Monor városának honlapja, valamint a Bátor Tábor Alapítvány is.

 

A Közönség díjat több mint 6000 szavazattal a Nutriklub weboldal nyerte. Az Internet Kultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron harmadik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak.

 

A díjazottak teljes listája az alábbi linken érhető el:

www.azevhonlapja.hu/sajtohir/dijat-nyert-weboldalak-2016

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

dravatour400-1401222566.jpgPécs, 2014. május 27. - Nagyszabású kerékpáros túra-versenyt rendeznek június 12-től 15-ig a horvát-magyar határ menti régiókban, öt városban helyszíni kísérő rendezvényekkel színesítve. A rendezvény üzenete a kerékpáros turizmus népszerűsítése az érintett régiókban és a biztonságos kerékpározás hangsúlyozása.

Összesen 1,8 milliárd forint támogatást szavazott meg 377 pályázatnak a Civil Alap "Magyar Holokauszt Emlékév - 2014" támogatási programján belül az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottsága. A testület javasolja a végső döntést meghozó Miniszterelnökségnek, hogy az eredetileg másfél milliárdra szabott összeget további 300 millióval egészítsék ki.

dd-utfelujitas-2013-2014-1382871942.jpgA kivitelezői szerződések aláírása után napokon belül megindulnak a munkaterület átadások a nyomvályúk és felületi egyenetlenségek megszüntetését célzó programban. A 33 milliárd forintos keretösszegű beavatkozások első ütemében minden megyében még idén megjelennek a munkagépek - jelentette be Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár október 27-én, Leányfalun.