Kicsi Óriások: új tehetségkutatót indít az RTL

2015. december 14., hétfő 06:00

Budapest, 2015. december 14. - Merőben újszerű showműsort indít 4 és 14 év közötti gyerek tehetségeknek az RTL Klub, Kicsi Óriások címmel. A gyermekbarát és egyúttal készségfejlesztő tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt mentor csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriában. A csapatok tudását háromfős zsűri értékeli majd.

A Peguenos Gigantes formátum Mexikóból indult világhódító útjára 2011-ben, ez követően számos országban bemutatták már, például Spanyolországban, Peruban, Mexikóban, Panamában, Portugáliában, Lengyelországban, és még az Egyesült Államokban is. A formátum érdekessége, hogy egy igazán gyermekbarát műsorról van szó.

 

A produkció egyedüálló módon választja ki és készíti fel a gyerekeket a megmérettetésre: a sikeresen felvételiző tehetségek számára a nyári szünetben felkészülési tábort indít az RTL Klub. A táborban profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban versenyző kis tehetségek a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a színpadon. A felejthetetlen élmények mellett a felkészülési időszak alatt akár életre szóló barátságok is köttethetnek.

hirdetés

 

A műsorban egyébként öt csapat versenyez egymással, mindegyik élén egy-egy mentorral, akiket a legjobb hazai szakemberekből álló tanári gárda segít majd. Őket minden héten más tanár segíti a felkészülésben. A háromfős zsűri, a mentorok és a tanárok is csupa jól ismert és kedvelt hazai sztárból állnak majd. A mentoroknak egyébként nem kis feladatuk lesz, meg kell mutatniuk, hogy az általuk vezetett csapatban vannak a legügyesebb és legtehetségesebb fiatalok.

 

A műsor készítői 4 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várják. Iskolásokét, akik felnőtteket megszégyenítő módon tudnak táncolni, egyénileg vagy párban. A műfaj nem számít! Lehet hip-hop, showtánc, versenytánc vagy akár néptánc is. Azon iskolás gyermekeket is várják, akik pici koruktól kezdve énekelnek, profi karierre vágyank és akik helyt tudnának állni egy nagyszábású showműsor színpadán is. És persze jöhetnek az óvodások is, akiket nem lehet zavarba hozni, mert imádnak szerepelni. Szeretnek énekelni, táncolni, viccet mesélni, stand up-olni és a felnőttek számára kellemetlen kérdéseket feltenni.

 

Auram Gyurika, a Válótársakban szereplő 5 éves kisfiú, Erdélyi Kristóf, a Konyhafőnök Junior döntőse, Tóth Andi, az X-Faktor ötödik szériájának nyertese, Czuczor-Gidai Zsófi, a Hungary’s Got Talent döntős versmondó kislánya és Koller Virág, a Barátok közt Lucája is bizonyította már, hogy a gyermek tehetségek az RTL Klubon vannak és ez így lesz 2016-ban is!

 

Szólj anyunak, apunak és jelentkezzetek itt: www.rtl.hu/rtlklub/kicsioriasok

A Kicsi Óriások casting felhívója itt érhető el: rtl.hu/rtlklub/kicsioriasok/legyel-te-is-kicsi-orias


Forrás: RTL Magyarország

Kapcsolódó cikkek

Karácsony második napjára virradó éjjel megdőlt a napi hajnali melegrekord. Pápán a leghidegebb órában is 10 Celsius-fok felett maradt a hőmérséklet. Országszerte kellemes, enyhe idő van.

techno-budapest400-1436722489.jpgBudapest, 2015. július 13. - A Love Parade és a Mayday több évtizedes hagyományának köszönhetően a techno zene teljesen átitatta az európai partikultúrát, néhány évnyi szünet után pedig újra lesz technoünnep Budapesten, a műfajban legendának számító fellépőkkel.

Az oktatási államtitkárság bízik abban, hogy az országszerte tapasztalható hallgatói ellenállásból megértés lesz, mert "a változások a hallgatókért és nem ellenük vannak." Ezért megbeszéléseket kezdeményeznek, valószínűleg azzal a szándékkal, hogy a keretszámcsökkenéseket lenyomják a hallgatói önkormányzatok torkán.