Ki lesz az Év Menedzsere 2016-ban?

2016. október 27., csütörtök 06:05

varkonyi-futo400-1477540168.jpg

Budapest, 2016. október 27. - A Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ) ez évben is nyílt pályázatot hirdet Az Év Menedzsere 2016 és Az Év Fiatal Menedzsere 2016 cím elnyerésére. Az Év Menedzsere díj kiírására huszonharmadik, míg Az Év Fiatal Menedzsere díjra tizenhetedik alkalommal kerül sor az idén. 2016-tól Életműdíj is átadásra kerül.

Képünkön a 2015. év díjazottjai: Várkonyi Balázs (Extreme Digital), az Év Fiatal Menedzsere és Futó Péter (FUTUREAL), az Év Menedzsere. Rajtuk kívül Életműdíjat kapott Mosonyi György (MOL).

 

A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten - mások általi előterjesztés, ajánlás alapján - azon magyar vállalatvezetők vehetnek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben.

 

Előnyt élveznek azok a pályázók, akiknek kimagasló vezetői teljesítményéről 2016-ban az általuk vezetett vállalkozás által elért eredmény is tanúskodik. Jelölést/előterjesztést a MOSZ által felkért kamarák (Német Kamara, AmCham, Brit Kamara, JVSZ, MGYOSZ, FIVOSZ) és a Jelölő Bizottság tagjai tehetnek.

hirdetés

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 30.

 

- A Menedzserszövetség elsődleges feladata, hogy segítsük a hazai cégvezetőket egy modern, európai vezetési kultúra kialakításában, ezáltal is növelve a menedzserek elismertségét. Ezt a leghatékonyabban úgy érhetjük el, ha követendő mintát adunk és évrőlévre megmutatjuk azokat a menedzsereket, akik munkájuk során komoly sikereket értek el vezetőként - mondta Szirmák Botond, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

 

A három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet - mindhárom kategóriában - egy elismert szakemberekből álló jelölőbizottság választja ki. A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.

 

- Nagyon szeretnénk az Év Menedzsere díjnak a presztízsét tovább emelni, ezért az Elnökség úgy döntött, hogy egy tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló Jelölő Bizottságot hoz létre Bod Péter Ákos elnökletével, melynek tagjai Fekete István, Hegedűs Éva, Jaksity György és Mosonyi György - jelentette be Szirmák Botond.

 

Az Év Menedzsere díj ünnepélyes átadására 2017. február 18-án, a Corinthia Hotel báltermében megrendezésre kerülő 23. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül majd sor.

 

Kattintson ide, ha kíváncsi a tavalyi díjátadógáláról szóló kisfilmre: vimeo.com/limecreative/mosz

 

A pályázati feltételek és a pályázat benyújtásának további részletei a Menedzserszövetség weboldalán, a www.menedzserek.hu weboldal Pályázatok menüpontja alatt találhatók.

 

Forrás: MOSZ

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. október 8. - A Széchenyi 2020  program támogatását élvező „A Munkáért” projekt részeként a következő hetekben és hónapokban rendezik meg az ország több pontján a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vállalkozói tapasztalatcserét szolgáló rendezvénysorozatát.

Budapest, 2016. július 24. - Az utazásszervezési piac évről évre tisztul, tavaly például több mint 30%-kal emelkedett a megszűnő cégek száma ebben az ágazatban. Jó hír azonban, hogy a felszámolással megszűnő cégek száma jelentősen (41%-kal) csökkent. Az üzleti lehetőséget ismét egyre többen látják meg e területben, hiszen idén már az első félévben annyi utazásszervező céget alapítottak, mint 2015. egészében - derül ki az OPTEN céginformáció szolgáltató adataiból.

Budapest, 2016. július 2. - Rengeteg szülőnek okoz fejtörést, milyen programokat találjon gyermekének a nyári iskolaszünet idejére. Összeállításunk segít azoknak, akik hasznos elfoglaltságot keresnek az informatika, a programozás iránt érdeklődő gyermekeiknek. Bolygóközi expedíció, programozott fantáziavilág, kalandpálya - a fiatalok nyári táborokban, játékos formában, izgalmas feladatokon keresztül tanulhatják meg a kódolás fortélyait. Egyes táborok rászoruló gyermekeket is támogatnak.