Késnek a vonatok Budapest és Pécs között

2013. augusztus 31., szombat 08:52

Budapest, 2013. augusztus 31. - Húsz-harminc perces késésre kell számítani a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon szombat délelőtt - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A közlemény szerint a biztosítóberendezés hibája miatt kell hosszabb menetidőre számítani. A helyreállítás előreláthatóan délig tart.

hirdetés

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

add-friend400-1428736981.jpgBudapest, 2015. április 11. - A Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat - a magyarországi Safer Internet Program (SIP) konzorciumának vezetője - a héten elindította az országos Add Friend-kampányt. A cél, hogy felhívják a gyerekek és a fiatalok figyelmét a gyűlölködés negatív következményeire és bátorítsák őket a nem megfelelő online viselkedés határozott elutasítására.

Beremend-Vác, 2014. november 28. - A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért tizenegyedik alkalommal jutalmazta azokat a vállalatokat, amelyek kiemelkedő megtakarítást eredményező környezetvédelmi beruházásokat, intézkedéseket valósítottak meg. Idén a Duna-Dráva Cement is a díjazottak között szerepel.

Budapest, 2016. február 1. - Az e-kereskedelem az egyik leggyorsabb ütemben növekedő ágazat, a határokon átnyúló hatékony tranzakcióknak azonban még vannak akadályai.