Késnek a Keleti pályaudvarra érkező és onnan induló vonatok

2013. augusztus 31., szombat 13:38

Budapest, 2013. augusztus 31. - Átlagosan 20-30, de esetenként 40-50 perccel hosszabb menetidővel közlekedik minden a Keleti pályaudvarra érkező és onnan induló vonat a felsővezeték-hálózat zárlata miatt - tájékoztatta a Mávinform szombaton délben az MTI-t.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Hatvan-Miskolc, a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Pécs vasútvonalakon közlekedő vonatok azért késnek, mert a pályaudvar 1-7. vágányai jelenleg nem tudnak vonatokat fogadni és indítani a felsővezeték-hálózat zárlata miatt.
   

hirdetés

A MÁV szakemberei megkezdték a zárlat okának kiderítését, a Mávinform később további tájékoztatást ad a meghibásodásról és a helyreállítás várható idejéről - áll a közleményben.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. július 4. - A Videótanár kevesebb, mint három év alatt fontos részéve vált az általános iskolások mindennapjainak.

traktor-kozut400-1405542492.jpgBudapest-Sárbogárd, 2014. július 17. - Ismét jelentős technológiai fejlesztést hajt végre eszközparkján a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Összesen 80 John Deere traktor beszerzését hajtják végre év végéig a szükséges padka- és rézsűkasza adapterekkel együtt. A beruházás értéke bruttó 2,7 milliárd forint.

Budapest, 2016. szeptember 19. - A nagyvállalati szektoron belül a családi tulajdonú vállalatok a GDP több mint felét adják, és a dolgozók felét foglalkoztatják. Jelentős gazdasági szerepük miatt a K&H feltérképezte a szegmens várakozásait, amely alapján egyelőre növekedés látható, azonban ennek fenntartása nagyban függ az előttük álló legnagyobb kihívás, a generációváltás sikeres levezénylésétől.