Keresik az ország kedvenc osztályát

2016. május 11., szerda 06:05

Budapest, 2016. május 11. - Ismét nagy dobásra készül a Pontvelem Okos Program! Idén is meghirdették AZ ORSZÁG KEDVENC OSZTÁLYA elnevezésű versenyt, amelyre bármelyik általános iskolai osztály nevezhet, illetve bárki nevezheti kedvenc osztályát.

A legtöbb szavazatot gyűjtő osztály a Varta jóvoltából jelentős pénzbeli hozzájárulást nyer osztálykirándulásához. A második helyezett osztály díja egy kétnapos kecskeméti osztálykirándulás a napelemes autóversenyeken nemzetközi sikereket elérő MegaLux csapatánál, illetve a Kecskeméti Főiskola Varázsszobájának meglátogatása. A harmadik legtöbb szavazatot gyűjtő osztály pedig ellátogathat a Csodák Palotájába.

hirdetés

 

Megéri nevezni az osztályokat az értékes díjakért! A nevezési időszak 2016. május 15-ig tart, a lehetőség minden általános iskolai osztály számara adott.

 

A szavazási időszak 2016. május 16. és 30. között zajlik. Diák, tanár, testvér, szülő, egyszóval bárki szavazhat, a lényeg, hogy a legtöbb szavazatot gyűjtő osztály lesz AZ ÉV KEDVENC OSZTÁLYA!

 

Forrás: Edupress, bővebben a játékról: www.pontvelem.hu

Kapcsolódó cikkek

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) elvárja az oktatáspolitika irányításáért felelősöktől, hogy fejezzék be az erőpolitizálást, emeljék ki fejüket a homokból, s vegyék végre figyelembe a diákok, szülők, a pedagógusok, a szakma nyilvánosan vállalt álláspontját az oktatás valódi értékek melletti átalakítása érdekében. Mendrey László PDSZ-elnök az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozta: a kormány "legújabb sikertörténete", az "iskolák államosítása" kapcsán az oktatási államtitkár immár sokadszor zárja ki "aurájából" azokat az információkat, melyek nem az elképzelései, elvárásai szerinti eredményekről szólnak.

Budapest-Pécs, 2015. február 3. - A 23. Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson a Magyar Turizmus Zrt. szakmai díjait is átadták február 1-jén, a Budapest Kongresszusi Központban. 2014-es kiemelkedő szakmai teljesítményéért az Év Tourinformátora díjat Máltesics Norbert, a Tourinform Pécs idegenforgalmi menedzsere vehette át - közölte a Magyar Turizmus Zrt.

Pécs, 2016. április 25. - A még mindig egyre csak csökkenő kamatkörnyezet a kockázatosabb befektetésekre ösztönöz, a hektikusan mozgó árfolyamok azonban könnyen elijeszthetik a megtakarítókat. A K&H befektetési szakemberei szerint a befektetők számára ezért most az a legfontosabb kérdés, hogy felüljenek-e az árfolyam-hullámvasútra, és jelen legyenek a piacon, vagy visszahúzódjanak a biztonságos betétekbe.