Kapcsolatok hálójában

2016. október 17., hétfő 06:00

Budapest, 2016. október 17. - Egy jó üzlet megkötéséhez sokat segít kapcsolatrendszerünk. A networkingre karrierépítésünk egyik fontos alapköveként kell a gondolnunk. Maria Elena Duron, az Entrepreneur.com szakértője a következőket teszi hozzá:

Gazdasági elemzők szerint a networking az egyik legfontosabb üzleti tevékenység, amit életed során megtanulhatsz. Az emberek nagyobb százaléka talál munkát a személyes kapcsolatok révén. „No man is an island” vagyis senki sem egy különálló sziget.

 

A sikeres üzleti tevékenység és a hálózatépítés szorosan összefügg egymással. A BNI-ban kiemelkedően fontos a személyes kontaktusok kialakítása. A kapcsolatépítés, networking alapja, hogy nem mástól várjuk, hogy segítsen, hanem éppen fordítva: arra kell figyelnünk, hogy mi miben tudjuk segíteni a partnerünket – foglalta össze Avidor András, a BNI Magyarország igazgatója.

hirdetés

 

A networking időt és energiát vesz igénybe. Egész életen át tartó folyamat, amelynek eredménye általában nem tapasztalható azonnal. Az egyik legjobb módja a fejlődésnek, hogy amíg dolgozol, az alatt az idő alatt folyamatosan bővíted a kapcsolathálód. Miközben megosztod tapasztalataidat, fejleszted készségeidet, növeled tudatosságodat.

 

Amikor részt veszel egy networking eseményen, próbálj meg kivételesen nem az ügyfelekre koncentrálni, mert ezáltal kizárod azt a lehetőség, hogy új kapcsolatokat alapozz meg. Az elsődleges cél, hogy új embereket ismerj meg.

 

Úgy kell bánnod minden egyes személlyel, mint jövőbeli potenciális kapcsolat, hiszen akinek vannak kapcsolatai, mindene meg van a sikeres üzletépítéshez.

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

Vác-Beremend-Pécs, 2016. december 17. - A DDC Zöld Megoldás-pályázat keretein belül ismét összesen 7,5 millió forint kerül kiosztásra a legjobb projektek között. A pályázók idén is a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetéből kerültek ki, kiegészülve a Pécs környéki projektekkel. A program célja továbbra is a közösségi terek hasznosítása, környezetbarát felhasználásuk elősegítése.

programozas400-1459350659.jpg

Budapest, 2016. március 31. - Középtávon a legfőbb technológiai trend a dolgok internete, az egymással kommunikáló eszközökre épülő megoldások egyre jobban befolyásolni fogják a vállalatok és az intézmények életét, a hálózatok és a szolgáltatások üzemeltetése, fejlesztése pedig egyre nagyobb igényt támaszt a képzett informatikai szakemberek iránt - hívja fel a figyelmet a T-Systems Magyarország.

Budapest, 2015. július 17. - A legmagasabb fokú hőségriasztást, hőségriadót rendelt el pénteken 0 órától hétfő délután négy óráig az országos tiszti főorvos - tudatta közös közleményben az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).