Jótékonysági akciót indít a Mercedes-Benz Hungária Kft.

2013. április 5., péntek 22:11

download-1365192925.jpg

Segíts egy mosollyal címmel jótékonysági akciót indít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára a Mercedes-Benz Hungária Kft. - közölte a Mercedes-Benz Hungária Kft. marketing- és PR-vezetője pénteken Kecskeméten az MTI-vel.

Sztipichné Kozári Edina elmondta: magánszemélyek és vállalatok egyaránt megvásárolhatják az első, kizárólag Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA felületének részleteit, és a felajánlásokból beérkező összeg a gyermekmentő szolgálathoz kerül.
A www.segitsegymosollyal.hu weboldalon április 15-től foglalhatók le az egyenként 25 négyzetcentiméter nagyságú felületek, amelyeken az adakozók arcképeiket, vállalatok logójukat vagy egyéb ábrákat helyezhetnek el - fűzte hozzá.
A dekorált CLA személygépkocsit a nagyközönség az év későbbi szakaszában több rendezvényen is megtekintheti.
Sztipichné Kozári Edina hangsúlyozta: tavaly nagy érdeklődés övezte az első kecskeméti Mercedes-Benz B-osztályú személygépkocsi aukcióját, ezért az idén az adománygyűjtésnek egy olyan formáját választottuk, amellyel sokkal többen hozzájárulhatnak a közös célhoz.
A Világszínvonal Magyarországról szlogent valóban kiérdemli a kecskeméti Mercedes-Benz modell, a CLA, mert a világ legáramvonalasabb szériagyártású személyautója - fogalmazott a marketing- és PR-vezető.
A kecskeméti Mercedes-Benz Hovány autószalonban pénteken este bemutatták az első, eladásra gyártott személygépkocsit, melyet a gyár a jótékonysági aukcióra ajánlott fel.
A Mercedes-Benz kecskeméti gyára 2012 márciusában, alig négy évvel a telephely kiválasztását követően nyitott meg, és azóta a legmodernebb környezetbarát technológiával gyártja - a rastatti gyárral együtt - a Mercedes-Benz B osztály személyautókat.
A kapacitásnövekedésnek és a CLA-gyártásnak - amely gyár második és a világon csak Magyarországon gyártott modelljeként gördült le a gyártósorról - köszönhetően a dolgozói létszám 2500 főről több mint 3000-re bővült.
A Mercedes-Benz B osztályból az első évben 40 ezer készült el Kecskeméten.
 

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. október 20. - Csalási szándékkal, a NAV-ra hivatkozva kérnek bankkártya-adatokat az állampolgároktól. Az sms üzenetben adó-visszatérítést helyeznek kilátásba, amennyiben a címzett az interneten keresztül megadja adatait - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Budapest, 2015. március 11. - A személyijövedelemadó-bevallás legegyszerűbb módja az adónyilatkozat, amit „söralátét-bevallásként” is emlegetnek. Ezt - egyebek mellett - akkor lehet választani, ha a munkáltató által levont adó, adóelőleg, és a ténylegesen fizetendő adó különbözete nem több ezer forintnál.

wifi-vonaton-1381068223.jpgMár ötszáz ingyenes internetezésre alkalmas vasúti járművet közlekedtet októbertől a MÁV-START. A bővítés folyamatos, a hatszázadik wifis kocsi várhatóan november végén fog az utazók rendelkezésére állni - közölte a személyszállító vasúttársaság az MTI-vel.