Intim shopnak hiszik dohányboltjainkat a külföldiek!

2013. július 14., vasárnap 22:11

dohany400-1373889323.jpg

Hiába keresik a dohányárut a magyarul egyáltalán nem értő turisták. Ha meg is találják új "lelőhelyeit", sokan másnak hiszik...

 

 

A külföldi turistáknak fogalmuk sincs arról, hogy cigarettát vásárolhatnak a nemzeti dohányboltokban.- írja a myriport.hu

 

"...ma azt kérdezte tőlem az évek óta itt, Szentesen nyaraló holland házaspár férfitagja, hogy hol tud pipadohányt venni, mert ahol eddig vette, ott már nincs. Mutatom neki a Kossuth utcán a Nemzeti Dohányboltot – azt mondja, hogy ott dohányt árulnak?

hirdetés

Ő – és még pármillió turista, aki ebbe az országba jön évente- egy szót sem tud magyarul.

Mégis, miért nem lehetett kitenni oda egy nemzetközileg ismert logót vagy szót (“TABAK” például) – mert a holland ismerősnek a felesége azt mondta, egy üzlet, amelyen van egy 18-as karika, viszont nem lehet belátni sem az ajtón, sem a kirakaton, az biztosan szex-kellékbolt! "

 

A logó és a cégér valóban nem egyértelmű. És talán valóban félreértésre ad okot a sötétített üvegű, 18-as karikával ellátott üzlet.

 

 Az előírások szerint a boltokba nem szabad belátni, a portálokat homogén, olykor tükröződő fóliával ragasztják le, ami csak tovább erősíti a szexshophatást. - szedi ízekre a trafik- designt a nol.hu cikke.

 

A Balaton környékén sok helyen próbálták orvosolni a problémát azzal, hogy kiegészítő táblákkal látták el az egyébként-külföldiek számára- semmitmondó cégért. 

Kapcsolódó cikkek

diotoro-karacsony400-1451323378.jpg

Budapest, 2015. december 29. - Sokan vannak, akiknek a Diótörő hagyományos karácsonyi programnak számít, akiknek minden évben ez volt a kötelező, vagy épp a szabadon választott darab az év ezen időszakában. De mi a helyzet azokkal, akiknek nem adatik meg ez a lehetőség?

Budapest, 2015. június 17. - A randizásban és a networkingben több közös van, mint gondolnánk. Első benyomást kelteni csak egyszer lehet. Sandra Hart, az elismert networking szakértő, a Business Network International (BNI) európai ügyekért felelős igazgatója öt tippet ad, hogy mit tegyünk és mit ne a tudatos üzleti kapcsolatépítés során.

Lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a kormányfő otthonának környékét péntektől - derül ki a szervezet honlapjára csütörtökön felkerült személy- és létesítménybiztosítási intézkedésről szóló dokumentumból.