Innovatív, meglepő toborzási kampány sikere

2016. szeptember 3., szombat 07:00

torony-magas400-1472816929.jpg

Budapest, 2016. szeptember 3. - Közel 3000 látogatót ért el személyesen, és több mint 3700 érdeklődőt regisztrált online a HungaroControl a nyári toborzási és munkáltatói márka építését szolgáló kampánya során. Három fesztiválon kísérte nagy érdeklődés a 18 méteres TORONY!MAGAS installációt - melyből a bátrabbak ki is ugorhattak, valamint a hozzá tartozó AIRbility applikációt.

A három könnyűzenei fesztiválon kimagasló érdeklődést hozott az impozáns, 18 méteres TORONY!MAGAS installáció - melyből a bátrabbak ki is ugorhattak, valamint a hozzá tartozó AIRbility applikáció. Az appot - amely a légiforgalmi irányításhoz szükséges készségeket méri - letöltők augusztus végéig 108 000 játékot indítottak.

 

Az installáció központi eleme, a 18 méteres torony tudatos döntés eredménye volt, hiszen a repülőtéri irányítótorony, Magyarország „légi kapuja” a HungaroControlhoz és az irányításhoz kötődő ikonikus épület. A három fesztivál (VOLT, EFOTT, SZIGET) közel 3000 látogatója a felszállási engedélyt az AIRbility nevű applikáció letöltésével és a napi célpontszám elérésével szerezhette meg.

hirdetés

 

A CheckIn Point-ot elhagyva, a futópályán lehetett elérni a TORONY!MAGAS-t, ahol a kilátó tér felé vezető séta során az irányítással kapcsolatos, és a magyar irányítás 100 éves történetét feldolgozó információs felületekkel találkozhattak a fesztiválozók. A kvízkérdésekre helyesen válaszolók ajándék nyereményekhez, a legbátrabbak pedig 7,5 méteres kiugrási lehetőséghez jutottak. Ezzel a látogatók majdnem fele élt.

 

Az AIRbility App iOS és Android platformon is futó játékai a légiforgalmi irányításhoz szükséges készségek közül mér néhányat. Augusztus végéig több mint 3700 érdeklődő regisztrált, akik összesen 108 000 játékot indítottak. A legtöbb pontot elérő játékosok ősszel meghívást kapnak a HungaroControlba és személyesen is megismerhetik a légiforgalmi irányító szakmát. A léc magasra került, hiszen az első három helyre augusztus végén 100.000 feletti ponttal lehetett bekerülni. Mivel nem csak az első három játékost látja vendégül a társaság, így még mindig nem késő letölteni az appot és minél több pontot elérve a legjobbak közé kerülni!

 

torony-magas-2-500-1472817179.jpg

 

A fiatalok aktivitása a HungaroControl elvárásait is túlszárnyalta. - Meglepő volt azt tapasztalni, hogy mennyire nyitottak a fiatalok, ha képesek vagyunk megfelelő módon megszólítani és aktivitásra bírni őket. Az AIRbility app segítségével több mint 3700 fős adatbázishoz jutottunk, ami a toborzás szempontjából kiemelkedő eredmény. Statisztikáink ugyanis azt mutatják, hogy kb. 4-500 jelentkező optimális egy 12-15 fős légiforgalmi irányító képző tanfolyam elindításához - mondta Schönek Zoltán, a HungaroControl társasági és humánerőforrás igazgatója.

 

A kampánnyal kapcsolatos teendők nem értek véget, hiszen a HungaroControl humán szakértői a napokban kezdik meg az AIRbility játékon elért eredmények és az adatbázis kiértékelését, a játékosok utókövetését.

 

Forrás: HungaroControl

 

torony-magas3-500-1472817256.jpg

Kapcsolódó cikkek

Energiatakarékos házakat, épületeket látogathat meg november 4-től 10-ig a nagyközönség Magyarországon és az Európai Unió további kilenc országában. A nyílt napok legfontosabb célja, hogy kézzelfogható tapasztalatot nyújtson az alacsony (avagy közel nulla) energiaigényű épületekről minden érdeklődő számára.

Alaptörvény-ellenesnek ítélte a választási eljárásról szóló törvény több rendelkezését, így a minden választóra kiterjedő regisztrációs kötelezettséget az Alkotmánybíróság (Ab) pénteken - tájékoztatott a testület közleményében. Rogán Antal ezt követően bejelentette: nem lesz választási regisztráció 2014-ben. László Róbert politológus szerint a Fidesz felmérte, hogy nem érdemes ragaszkodni tervükhöz, ezért nem akarnak konfrontálódni most. Az Együtt 2014 szerint az Ab döntése minden választópolgár számára "rendkívül tanulságos".

demonstracio20141216-pecs1-400-1418789599.jpgBudapest-Pécs, 2014. december 17. - Több vidéki városban és külföldön is tüntettek tegnap este a Szabad oktatást! és az Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok Nincs hova hátrálnunk! címmel meghirdetett budapesti demonstrációjához csatlakozva.