Ingyen wifi lesz a pécsi vasútállomáson is

2014. augusztus 23., szombat 09:00

Budapest, 2014. augusztus 23. - Ingyen wifi lesz a szegedi, a miskolci és a pécsi vasútállomáson is - közölte a vasúttársaság.

Szegeden a Szegedi Ifjúsági Napok kezdetére, augusztus 27-re, Miskolcon decemberre készülhet el a szükséges hálózat, Pécsen pedig a jövő évben, az új főépület átadását követően lesz elérhető az internetszolgáltatás.

hirdetés

 

A MÁV közleménye emlékeztet, hogy a vasútársaság az idén áprilisban indította el ingyenes állomási wifi szolgáltatását. Akkor öt helyen lehetett díjmentesen böngészni a világhálón: Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, Keszthelyen és Debrecenben, illetve Zamárdiban, ahol a Balaton Sound fesztiválra készült el a hálózat kiépítése július közepén.

 

A Keleti pályaudvaron még a nyár folyamán további négy wifi csatlakozási ponttal növelik a hálózati lefedettséget - közölték.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent vasárnapi kormányrendelet kijelölte a tankönyvellátásban közreműködőket. Az állami tankönyvfejlesztésért és -kiadásért az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, a könyvtárellátásért a Könyvtárellátó Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. felel, a nemzeti köznevelés tankönyvfejlesztése és tankönyvellátása minőségének értékelésére pedig létrehozták a független, országos Nemzeti Tankönyvtanácsot.

zold-uzlet-logo2-600-dpi-1364055290.jpg

Március 19-étől pécsi és budapesti üzletek részvételével indult el a "Zöldülnek a Királyok" elnevezésű mintaprojekt, a környezettudatosság jegyében.

hungarocontrol400-1477813270.jpg

Budapest, 2016. október 31. - A légi közlekedés szempontjából csúcsidőszaknak számító nyári hónapokban havonta 2-3%-kal nőtt a magyar légtér forgalma. Ez a mérték annak fényében számít jelentősnek, hogy az elmúlt két év drasztikus, 20%-os forgalmi növekedése lényegében beépült a HungaroControl tevékenységébe.