Indul a Miénk a város! című játék

2016. október 13., csütörtök 07:00

Budapest, 2016. október 13. - A Nemzetpolitikai államtitkárság idén negyedik alkalommal is meghirdeti a Miénk a város! című játékot, amelyre 6-10 éves óvodások és kisiskolások jelentkezését várják.

Az államtitkárság MTI-hez eljuttatott közlése szerint a gyerekek négy héten keresztül mutathatják meg tehetségüket különböző feladatok megoldásával.

 

A legkitartóbb, legszorgalmasabb játékosok közül az első ötven, legtöbb pontot összegyűjtő kisgyermek 100-100 ezer forint értékű - fejlesztő játékokat, gyermekkönyveket tartalmazó - Csodasarkot nyer intézményének.

hirdetés

 

Mint írták, a játék kapcsolódik ahhoz a célhoz, hogy megtalálják és segítsék azokat, akik egy-egy közösség motorjai lehetnek, hatásukra a közösségben az összetartozás, egymás segítése, a magyarsághoz való tartozás erősödhet.

 

Idén a játék október 13-án indul és november 10-én zárul. A játék a www.mienkavaros.hu oldalon érhető el.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

utdij400-1422781258.jpgBudapest, 2015. február 1. - Mától változnak az útdíjfizetés január 1-jén életbe lépett szabályai, a többi között a megyei matricák a megyehatár utáni első csomópontig érvényesek, a feleslegessé vált e-matricák visszaválhatók, a Liszt Ferenc repülőtér pedig díjmentesen érhető el a főváros felől.

Budapest, 2015. július 21. - Az országos tiszti főorvos az OMSZ előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását a július 17-én, pénteken nulla órától július 20-án, hétfőn 16 óráig kiadott harmadfokú hőségriadót július 24-én, pénteken éjfélig meghosszabbította az ország egész területére. Ebben az időszakban a napi átlaghőmérséklet meghaladhatja a 27 fokot, ami fokozott óvatosságot követel mindenkitől saját és környezete egészsége érdekében.

download-1372529122.jpg

  Budapest, 2013. június 29., szombat (MTI) - Nyolcvanegy éves korában elhunyt Katona Tamás történész, politikus - közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának főigazgatója szombaton az MTI-vel.