„Előzzük meg az erdőtüzet” alkotói pályázat

2016. március 28., hétfő 07:00

erdotuz-veszelyessegi-index400-1459087568.jpg

Pécs, 2016. március 28. - A Baranya Megyei Tűzmegelőzési Bizottság és a Mecsekerdő Zrt. „Előzzük meg az erdőtüzet” címmel alkotói pályázatot hirdetett.

A tüzek 99 százaléka emberi tevékenységre vezethető vissza, ezért az erdőtűz és vegetációtűz elleni legjobb védekezés az odafigyelés, a figyelem felhívása a tűzgyújtási szabályok betartására.

hirdetés

 

A cél elérése érdekében egy „erdőtűz veszélyességi index” megjelenítésére szolgáló tábla megtervezése a feladat. A pályázók rajz, makett, modell, animáció vagy bármilyen elképzelhető szemléltető anyagot készíthetnek és benyújthatnak.

 

Beérkezési határidő: 2016. április 17.

 

A bírálóbizottság három alkotást díjaz. A dobogósok másodmagukkal biztosan ellátogathatnak a Mecsextrém Parkba.

 

A  teljes pályázati felhívás: baranya.katasztrofavedelem.hu

 

Forrás és fotó: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kapcsolódó cikkek

termekbemutato400-1437139712.jpgBudapest, 2015. július 18. - Nem csökken a piaci jelzések száma a termékbemutatókkal összefüggésben. Továbbra is számos panasz érkezett mind a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH), mind az általa megbízott, vele együttműködésben dolgozó Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodák (Irodahálózat) Debrecenben, Egerben, Szegeden, Pécsen és Győrben működő ügyfélszolgálataira.

Pécs, 2015. április 4. - Egyre nehezebb feladat a szakképzett munkaerő megtartása az ország több pontján a gazdaságilag fejlettebb régiók és a külföldi ajánlatok elszívó hatása miatt. A Profession.hu regionális szakértői szerint a hiányszakmák dolgozói igen könnyen váltanak munkahelyet, ami megnehezíti a vállalatok személyzeti osztályainak helyzetét a hosszútávon való tervezésben.

gen-munka400-1418188208.jpgBudapest, 2014. december 10. - Egy friss, nagymintás hazai kutatás kimutatta, hogy az eltérő generációkba tartozó munkatársak nehezebben találják meg egymással a hangot, mint saját kortársaikkal. A generációs különbségek kihatnak a munkahelyi együttműködés hatékonyságára is - ezek a legfontosabb megállapításai a Coaching Team által elvégzett felmérésnek.