Elengedték az előállított három diákot

2012. december 20., csütörtök 11:07

hallgatok-1355999004.jpg

A fővárosba szervezett Téli Rózsás Diákforradalom folytatásaként a Lánchídon többszáz diák gyűlt össze a felsőoktatás tervezett átalakítása miatti tiltakozásul, ahonnan a rendőrség három diákot előállított.

A diáktüntetéssel kapcsolatban előállított Barabás Richárdot, a Hallgatói Hálózat tagját és Tóth János diákot kiengedésük után  az V. kerületi Rendőrkapitányság előtt ováció fogadta.

hirdetés

 

(mti)

Kapcsolódó cikkek

Mégis lesznek államilag finanszírozott helyek a jogon és a közgázon, a feltételeknek viszont legfeljebb a szük elit tud megfelelni.

 Budapest, 2013. július 3., szerda - Drágult a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) az első félévben, az év eleji árakhoz képest 5-30 százalékkal drágábban lehet új biztosítást kötni - közölték alkuszcégek szerdán az MTI-vel.

Szarvas-Pécs, 2014. május 20. - Kimagasló építészeti és ipartörténeti jelentősége, egyedülálló komplexitása elismeréseként május 16-án a Hungarikum Bizottság szarvasi ülésén a Hungarikumok közé emelte az 1853-ban alapított Zsolnay Manufaktúra területén jelenleg működő pécsi Zsolnay Kulturális Negyedet.