Együtt nyaralt a család? Most pályázhattok

2016. szeptember 10., szombat 08:00

egyutt-nyaralt-a-csalad-palyazat400-1473484893.jpg

Budapest, 2016. szeptember 10. - Szépíró- és videópályázatot írt ki családok számára Együtt nyaralt a család - lubickoltunk az élményekben! címmel három családszervezet.

A nyári családi nyaralások és programok megörökítését célozza a három szervezet - Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), KidsOasis, Imami - közösen útjára indított szépíró- és videópályázata. A pályázaton nem csak nagycsaládosok indulhatnak.

 

Az értékes, kreatív pályamunkákat nívós nyereményekkel díjazza a háromtagú zsűri. A beadási határidő: 2016. október 31. A nyár elszállt, az élmények megmaradnak.

hirdetés

 

Szeretnénk, ha idén nem csak a mobilon rögzített képek és a családi, baráti beszámolók szintjén maradnának meg a nyár emlékei, hanem papírra vetnék vagy kamerán rögzítenék őket! E célból hívtuk életre pályázatunkat három családszervezet - a NOE, a KidsOasis és az Imami - együttműködésével.

 

A pályázatra nyaralásokról, együtt töltött pillanatokról szóló élménybeszámolókat és tippeket, ötleteket is várunk, hogyan tehető igazán élménydússá az együtt töltött idő. A feltöltött pályaművek folyamatosan, mindenki számára elérhetők lesznek.

 

A zsűri tagjai: Csiky Zoltánné, tizennégy unoka aktív nagymamája, 2010 óta a NOE elnökségének tagja. Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis megalapítója, tulajdonosa. Gellén Nóra a Pécsimami weboldal főszerkesztője és a gyermekes családokat informáló Imami honlaphálózat vezetője.

 

A november 8-i eredményhirdetés nyerteseit értékes nyereményekkel díjazzuk.

 

Forrás: NOE / MTI OS, bővebben: kidsoasis.hu/csaladielmeny

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. június 30. - Csaknem 3000 hazai cég tulajdonosi hátterében találhatóak brit érdekeltségű cégek vagy magánszemélyek - vélhetően őket az átlagnál is jobban érinti majd Nagy-Britannia kilépése az Európai Unióból.

Budapest, 2016. augusztus 13. - Ezekben a hónapokban minden szem a Brazíliában versengő olimpikonok és paralimpikonok eredményeire és érmeire szegeződik. De nemcsak a sportolók vágynak aranyra, a befektetők is: eddig az arany az év egyik legjobban teljesítő befektetési eszköze, és a folytatás is ígéretes. A K&H Alapkezelő szakemberei elmondják, mire számíthatnak a befektetők.

Budapest, 2014. augusztus 31. - Az iskolakezdéshez időzítve egyértelművé válnak és a változó nemzetközi rendelkezésekhez igazodnak a gyermekek közlekedésének biztonságát szolgáló előírások - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.