Egy „tehetségkutató” több száz nyertessel

2016. szeptember 23., péntek 07:05

Beremend-Vác, 2016. szeptember 23. - Kitartás, elszántság és átlagon felüli teljesítmény - ez a közös abban a 715 általános és középiskolás fiatalban, akik már részesültek a DDC a Tehetségekért ösztöndíjban. A Duna-Dráva Cement Kft. alapítványa idén is kiírta pályázatát, amelyre szeptember végéig várja a tehetséges gyerekek jelentkezését.

A Vácott több mint egy évtizedes, Beremenden pedig 6 éves múltra visszatekintő program során azok a diákok kaptak és kapnak támogatást, akik eredményeikkel a sport, a zene, a művészetek és a tanulás területén kiemelkedőnek, tehát ígéretes tehetségnek számítanak. A pályázaton nyertes fiatalok 10 hónapon keresztül részesülnek ösztöndíjban, amely segítségével fejleszthetik képességeiket, és elérhetik kitűzött céljaikat.

hirdetés

 

A program sikerét és jelentőségét az elmúlt évek eredményei is alátámasztják: Vácott mindeddig 439 tanulót segített a vállalat, összesen 33 millió forinttal, míg Beremend környékén 18 millió forinttal járult hozzá 276 diák álmainak megvalósításához. Közülük nem egy diák több éven keresztül is kiérdemelte és elnyerte az ösztöndíjat a választott területen tanúsított elkötelezett munkájával. A tavalyi pályázat kiemelt tehetségeit videó-interjúkban mutatják be.

 

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítványa idén is várja azon diákok pályázatát, akik a Beremendi vagy a Váci Cementgyár vonzáskörzetében élnek és tehetségük kibontakoztatásához keresnek támogatást. A pályázatokat 2016. szeptember 30-ig lehet benyújtani.

 

Forrás: DDC, további részletek: www.duna-drava.hu/hu/ddc-tehetsegekert-aktualis

 

ddc-a-tehetsegekert-infografika600-1474606618.jpg

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. március 30. - Már csaknem ötszáz zöld rendszámos autó van Magyarországon - mondta a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEK KH) főosztályvezetője az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában.

Budapest, 2014. július 15. - A dél-kelet Pest megyei régióban és Budán is hatékonyan működik az amerikai „Aki ad, az nyer!®” sikerfilozófián alapuló üzleti modell. A 80-as évek Amerikájából indult vállalkozásépítési modell Magyarországra a 2000-es évek második felében érkezett meg. Eddig a fővárosban 12, vidéken 13 BNI (Business Network International) csoport működött.

Budapest, 2016. február 1. - Az e-kereskedelem az egyik leggyorsabb ütemben növekedő ágazat, a határokon átnyúló hatékony tranzakcióknak azonban még vannak akadályai.