Díjmentesen is tanulhatók a networking trükkjei

2016. május 30., hétfő 06:05

Budapest, 2016. május 30. - Egy gyermekkori ismerős, egy volt munkaadó, egy expartner vagy egy éppen megismert üzletfél - kapcsolatok, amelyekről sosem tudhatjuk, mikor lehet szükségünk rájuk. A mai, egyre inkább bizalmatlanná váló üzleti környezetben felértékelődő kapcsolati tőke megléte elengedhetetlen a vállalkozások számára. Itt kerül előtérbe a networking, a tudatos kapcsolatépítés, amelynek alapjait bárki megtanulhatja.

A networking, mint fogalom, még manapság is magyarázatra szorul üzleti körökben, pedig az egyik leghatékonyabb üzletfejlesztési eszközről beszélhetünk. A hasznos, hosszú távú együttműködések és a megbízható ajánlások stabil fejlődést képesek biztosítani a vállalkozások számára, ezekhez pedig nélkülözhetetlenek az erős bizalmi kapcsolatok. Jelentőségüket jól mutatja, hogy a statisztikák szerint a cégek 98%-a üzleti ajánlások révén szerzi új ügyfeleinek jelentős részét, ám csak 3%-uknak van erre tudatos stratégiája.

hirdetés

 

Ezt a szűk kört szeretné bővíteni a világ legnagyobb, tudatos üzleti kapcsolatépítéssel foglalkozó szervezete, a Business Network International (BNI), amely a magyarországi honlapján, a www.bni-hungary.com-on egy díjmentesen igénybe vehető online tréninget biztosít a vállalkozóknak. A networking szakértők által összeállított, öt héten át hírlevél formájában érkező oktatóanyag a hatékony kapcsolatépítés és vállalkozásfejlesztés témakörében kínál gyakorlati tippeket.

 

Az online minitréningből kiderül, hogyan tűzzön ki célokat a kapcsolatépítés terén, kik az ideális ügyfelei, hogyan szerezzen erős stratégiai partnereket, milyen a tökéletes bemutatkozás, és melyek a sikeres kapcsolatépítés szabályai.

 

A networking erejét jól mutatja, hogy idehaza már közel 1000 vállalkozás üzletel a kapcsolatain és a BNI heti rendszerességgel megszervezett találkozóin keresztül. Ennek eredményeként 2016-ban már majdnem 10 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak jutalékmentesen, bizalmi alapon.


Az online minitréning elérhetősége: www.bni-hungary.com/hu-hu/kapcsolatepites_egyszeruen

 

Forrás: Ferling

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. április 8. - Még mindig talál egyszerű megoldást az, akinek személyijövedelemadó-bevallása nem a munkáltatója, és nem is a NAV közreműködésével készül. Az úgynevezett csökkentett adattartalmú szja-bevallás - mely a tapasztalatok szerint leggyakrabban kitöltött sorokat tartalmazza, a hagyományosnál kisebb terjedelmű, pár oldalas nyomtatvány - május 20-ig elektronikusan és papíron is beadható a NAV-hoz.

2013. június 21., péntek  – Péntek délután két órakor megnyitják a Margitszigetet a közösségi közlekedés, a gyalogos forgalom és az engedéllyel rendelkezők előtt, de továbbra is van egy szűk szakasz, amelyet kordonnal zárnak el – jelentette be Pesti Imre, a fővárosi védelmi bizottság elnöke, budapesti kormánymegbízott pénteki sajtótájékoztatóján.

Budapest, 2015. december 8. - Január 1-jével az E.ON Energiaszolgáltató Kft. egyetemes piacon kiszolgált földgázfogyasztó ügyfélkörét a FŐGÁZ Zrt. veszi át. A zavartalan átadás-átvételi folyamat és az ügyfeleknek is fontos pontos elszámolás érdekében a szolgáltató kéri gáz egyetemes ügyfeleit, hogy decemberben diktálják be gázmérőállásukat.