Csapass a haverokkal!

2015. január 22., csütörtök 06:00

kc-panel-fb1-400-1421871511.jpgBudapest, 2015. január 22. - A KutatóCentrum most nem csak a véleményedre, de az ügyességedre is kíváncsi. A tanulás vagy munka mellett igazán jól esik egy kis lazulás, amire most a haverokkal együtt nyerhetsz lehetőséget, csak regisztrálnotok kell, és ha a ti csapatotokat sorsolják ki, már indulhat is a csapatás.

Válassz öt játék közül, hívd meg a barátaidat, és ha ti vagytok a szerencsések, akkor együtt kalandozhattok.

 

Bár nehéz eldönteni, hogy inkább airsoft, quad, lövészet, kalandpark vagy gokart programon szeretnél részt venni, de ez egy kiváló lehetőség, hogy együtt lazulj a haverokkal, vagy összehozd a rég nem látott ismerőseidet. Legalább egy barátodat meg kell hívnod a kalandozásra, de veled együtt maximum öten lehettek. A játékra nevezés 2015. február végéig tart, csapatni pedig tavasszal lehet.

hirdetés

 

Figyelj, mert nevezésetek csak akkor érvényes, ha a meghívott csapattagok közül legalább egy valaki visszaigazolja a részvételét! A meghívott barátaidat ellenőrizni is tudod, hogy mennyire jó fejek, és megerősítették-e már, hogy veled szeretnének együtt csapatni.

Érdemes egy próbát tenni, hátha mellétek áll a szerencse!

 

A játékot ezen a linken tudod elérni.

 

Forrás: Educatio Press

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. december 31. - Teljes kihasználtsággal működnek a Magyar Vöröskereszt hajléktalanszállói, nappali melegedői, éjjeli menedékhelyei és átmeneti szállásai - közölte a szervezet.

Badacsony, 2016. július 5. - Különleges kampányt indított a Magyar Vöröskereszt kiemelt Balaton parti vendéglátóhelyekkel és borászatokkal összefogva, hogy adományokat gyűjtsön a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat további működtetéséhez. A kampány július 1. és augusztus 31. között zajlik.

lmp-1363071810.jpg

Habár Orbán Viktor korábban "gránit szilárdságúnak" nevezte a tavalyi év eleje óta hatályos új alkotmányt, hétfőn már a negyedik módosítást sikerült elfogadtatnia az Országgyűléssel. Az igennel szavazókat a külföldi bírálatok sem tántorították el, de a hazai tüntetéssorozat sem, amikor is többek között a fővárosi Fidesz-székház udvarára behatolva, szombaton pedig az Országház melletti Alkotmány utcában tartottak demonstrációt.