Békés, boldog karácsonyt kívánunk

2015. december 25., péntek 09:00

karacsony400-1451026870.jpg

Pécs, 2015. december 25. - Valamennyi olvasójának ezúton kíván békés, boldog karácsonyi ünnepeket a PécsiPlusz.hu oldal szerkesztősége.

karacsony640-1451027270.jpg

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Lakást béreltek és házhoz hívták a szolgáltatókat a NAV revizorai a fővárosban, hogy kiderítsék, kapnak-e számlát a kifizetett munkadíjról. Az ellenőrzések elgondolkodtató és az adóhivatalt további lépésekre ösztönző eredménnyel zárultak, mert a szerelőktől kezdve a szőnyegtisztítón át az ételszállítókig szinte valamennyi szolgáltató zsebre dolgozott - tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága.

Budapest, 2014. december 22. - Minden ötödik gyermek okostelefon- vagy tablettulajdonos, utóbbit ráadásul minden második esetben már hétéves koruk előtt megkapják a kicsik - derült ki a JátékNet.hu Webáruház felméréséből. A kütyüktől való függőség jellemzően kisiskolás korban alakul ki, de a megvonás már akár 1-2 éves korú gyermekek esetében is feszültséget szít a családokban. Karácsony közeledtével sok szülő voksol ugyanakkor a hagyományos játékokra.

Szeged, 2014. december 29. - Az óévbúcsúztatókor használt pirotechnikai eszközök durva hang- és fényhatásai a házi kedvencek számára sokkos pánikot okozhatnak. Egy magából kifordult házi kedvenc félelmében akár támadhat, haraphat is, de a leggyakoribb, hogy elszökik, elkóborol. Sok kóborló kutya, macska soha többé nem kerül haza. Egy kis odafigyeléssel megelőzhetők a petárdázás miatt kialakuló kellemetlen helyzetek - hívja fel a figyelmet az Orpheus Állatvédő Egyesület.