Az E.ON idén sem kapcsol ki az ünnepek alatt

2015. december 15., kedd 06:05

Budapest, 2015. december 15. - Az ünnepekre való tekintettel az E.ON csoport 2015. december 16-tól 2016. január 6-ig felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél.

Az E.ON a tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének ünnepi időszak alatti megsegítése céljából a 63 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2015. december 16. és 2016. január 6. közötti  időszakban szünetelteti.

hirdetés

 

Ezzel az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás, és így az otthon melege és fénye. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik a vállalatcsoport E.ON Energiaszolgáltató Kft. kereskedőjével állnak szerződéses viszonyban. Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

 

Forrás: E.ON Hungária

Kapcsolódó cikkek

Péntektől az egri Bitskey Uszoda ad otthont a 18. víz alatti hoki világbajnokságnak, amely a sportág történetének legnépesebb viadala lesz.

Budapest, 2016. június 6. - A beérkezett lakossági és szakmai észrevételek alapján módosul az Otthon Melege Program családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására meghirdetett ötmilliárd forint keretösszegű alprogramjának Pályázati Útmutatója - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

2013. május 7., kedd - Huszonhat új levelező tagot választott az akadémikusok zárt ülésén a Magyar Tudományos Akadémia (MTA), az új akadémikusokat kedden, az MTA 184. közgyűlésének második napján mutatták be. Rendes taggá választotta a közgyűlés Sólyom László jogtudóst, volt köztársasági elnököt, valamint Erdő Péter kánonjogászt és bíborost is.