Add Friend: diákok dalszövegeit díjaznák

2015. április 22., szerda 06:05

add-friend-7-400-1429673291.jpgBudapest, 2015. április 22. - Áprilisban indult el a Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Add Friend kampánya. Ennek keretein belül április 20-án a 6-18 éves korosztálynak szóló dalszövegíró pályázat vette kezdetét. A verseny fődíjasa az értékes nyereményen kívül egy különleges élménnyel is gazdagodik: alkotását egy népszerű hazai előadó zenésíti meg.

A Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a pályázat segítségével szeretné aktivizálni az általános iskolás és középiskolás korosztályt - a feladat az, hogy írjanak dalszöveget az online zaklatás témakörében. Arra kell koncentrálni, hogy a pályázó milyen módokat tud elképzelni a különböző internetes felületeken (közösségi média, fórumok, chat stb.) előforduló zaklatások, bántó szándékú negatív megnyilvánulások, kommentek ellen. Milyen események hatására válhat a gyűlölködő személy jó baráttá? Inspiráció az addfriend.disney.hu/gyulolkodes-elleni-szabalyok oldalon olvasható.

hirdetés

 

A pályázat időtartama: 2015. április 20. - 2015. május 20.

 

A kategóriánkénti legfontosabb formai követelmények:
- 6-9 éves korosztály minimum: 4 sor + 1 refrén
- 10-13 éves korosztály minimum: 8 sor + 1 refrén
- 14-18 éves korosztály minimum: 12 sor + 1 refrén

 

A dalszövegeket az [email protected] e-mail-címre kell küldeni! (Az e-mail tárgyában fel kell tüntetni a korcsoportot.)

 

A fődíj egy PlayStation®4 videojáték-konzol Disney Infinity 2.0 videojátékkal, és ez még nem minden! A legeredetibb és formai szempontból legmegfelelőbb dalszöveget egy népszerű hazai előadó fogja megzenésíteni és előadni.

 

A részletes formai követelmények, illetve a pályázat további részletei az addfriend.disney.hu/verseny weboldalon olvashatóak!

 

Forrás: Safer Internet Hungary / Disney Csatorna, a kampányról bővebben: addfriend.disney.hu

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. június 6. - A beérkezett lakossági és szakmai észrevételek alapján módosul az Otthon Melege Program családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására meghirdetett ötmilliárd forint keretösszegű alprogramjának Pályázati Útmutatója - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

kelogo2014-1407656849.jpgBudapest, 2014. augusztus 10. - Kísérletek, lézershow és csillagparty is várja az érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján, amelyet szeptember 26-án rendeznek országszerte az oktatási intézményekben és kutatóintézetekben. Magyarországon ez már a kilencedik hasonló rendezvénysorozat lesz.

utcafitness400-1471497997.jpg

Budapest, 2016. augusztus 18. - A MegszépülAVárosom projekt szervezői a kezdeményezés egyre nagyobb sikerét látva bejelentették, hogy augusztus 8. és december 15. között ismét elindították a szavazást, hogy egy újabb város vagy budapesti kerület kaphasson esélyt arra, hogy közterülete megszépülhessen. A városokra a projekt honlapján lehet leadni a szavazatokat.