A Videótanár elérte a kétmilliós nézettséget

2016. július 4., hétfő 07:05

Budapest, 2016. július 4. - A Videótanár kevesebb, mint három év alatt fontos részéve vált az általános iskolások mindennapjainak.

2013 végén indult útjára a Videotanár kezdeményezés, mely a Nemzeti Alaptantervre épülve online formában, ingyenesen teszi elérhetővé a felső tagozatos iskolások számára a tananyagokat 850 db 10-15 perces videó formájában, melynek mindegyikéhez tartozik egy 20 kérdésből álló ellenőrző feladatsor. A videókat és a feladatsorokat szaktanárok készítették és lektorálták.

hirdetés

 

A 2015/2016-os tanév egy óriási tanulmányi verseny elindításával kezdődött, mely egészen május közepéig, heti 3 versenyt jelentett, melyek során napi 1500-3000 látogatója volt az oldalnak, és csak az első két hétben közel 10 000 diák regisztrált. A Videotanár weboldalnak jelenleg 28 740 regisztrált, aktív felhasználója van, akik heti rendszerességgel látogatják az oldalt, a Youtube-csatornája pedig nemrég lépte át a 2 000 000-ós nézettséget.

 

A Videótanár magas látogatottsági száma annak fényében még nagyobb siker, hogy a tavaly közel 1,4 milliárd állami támogatással indított, a pedagógusok, diákok és szülők munkáját segíteni hivatott Nemzeti Köznevelési Portál mindössze napi 800-1500 egyedi látogatót tud felmutatni.

 

Forrás: Videótanár

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2015. november 28. - A KGFB-díjak éveken át tartó csökkenését követően lassú emelkedés érzékelhető a piacon. Sokan inkább nem is vesződnek a váltással, hiszen egyre nehezebb olcsóbb biztosítást találni. A Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat szakemberei ennek ellenére azt javasolják, legalább járjunk utána - ez ma már a számítógép előtt ülve néhány perc alatt megoldható -, és ha tehetjük, váltsunk olcsóbbra. Ez nem csak egyéni érdek, a díjak fokozatos emelkedésének kizárólag az érdemi piaci verseny szabhat gátat, ehhez pedig akár minimális nyereségért is váltani kész kritikus fogyasztói tömegre van szükség.

szaszvari-projekt-kiallitas400-1426952302.jpgSzászvár, 2015. március 22. - Országos és regionális turisztikai szakkiállításokon is találkozhatnak az érdeklődők a szászvári püspöki rezidencia megújításának projektjével. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő sikeresen vett részt a beruházással a budapesti Utazás és a miskolci „Menjünk világgá!” kiállításokon, valamint a zágrábi nemzetközi turisztikai szakkiállításon.

Pécs, 2016. december 12. - Csütörtökön, december 15-én éjféltől jogszabályi előírások miatt szünetel a mobilvásárlás keretében igénybe vehető vasúti menetjegyváltás. A szolgáltatást alkalmanként használó néhány ezer ügyfél még december közepéig a mobilegyenlege terhére is megvásárolhatja a vonatjegyét - akár 15 napos elővétellel. A MÁV-START internetes jegyváltási felületén keresztül bankkártyával továbbra is fizethetők a menetjegyek és az e-vonatjegyek.