A „hazatalált” gázpalack esete

2013. június 11., kedd 13:24

A szemfüles rendőrök adatgyűjtésének, valamint gyors és szakszerű felderítő munkájának köszönhetően fény derült a tolvaj tettére és kilétére.

Mezőkövesden egy sorházi ingatlan bekerített udvaráról B. Róbert 37 éves helyi lakos eltulajdonított egy gázpalackot, amelyet azután sógorának 4.000 forintért kínált megvételre, aki a vételárat 3.000 forintra lealkudta. Az újdonsült tulajdonos egy rendőri házkutatás alkalmával azonban felszólításra átadta a hatóság embereinek az ismeretlen helyről származó eszközt.
Az ügy érdekessége, hogy még mielőtt a sértett észlelte volna a lopás tényét, a mezőkövesdi rendőrök bekopogtattak és visszaszolgáltatták az eltulajdonított gázpalackot.

A tolvajjal szemben jogtalan behatolással szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A vállalat 150 szoftverfejlesztő mérnököt keres Magyarországon. A bővítéshez az állam vissza nem térítendő támogatást biztosít - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

Budapest, 2014. április 28. - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal alkalmazása segítséget nyújt a NAV ügyfeleinek az ügyintézésben. Segítségével egy mozdulattal hozzáférhetők a legfrissebb adózási- és vámügyekkel kapcsolatos hírek, könnyebbé válik a hivatallal való kapcsolattartás - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Suller György Attila jövedéki szóvivő.

Összesen 29 224 vállalkozás kezdte meg a működését Magyarországon az idén november végéig. Csaknem kétezerrel kevesebb, mint tavaly az első tizenegy hónapban - derül ki a Wolters Kluwer Kft. és a Napi.hu által üzemeltetett Céginfo.hu adatbázisából.