A Balatonnál elmaradnak az augusztus 20-ai tűzijátékok

2013. augusztus 20., kedd 15:58

Budapest, 2013. augusztus 20. - A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a Balatonnál elmaradnak az augusztus 20-ai ünnepi tűzijátékok - jelentette be Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden délután Budapesten.

Az államtitkár, aki az állami ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője is, a sajtótájékoztatón azt mondta: az emberek biztonsága érdekében mind a hat balatoni helyszínen törölték az állami szervezésű tűzijátékokat, és a helyi önkormányzatoknak is azt javasolják, hogy az általuk szervezett tűzijátékot ne tartsák meg.
   

hirdetés

Balatoni Monika arra is kitért: a jelenlegi előrejelzés szerint a budapesti tűzijátékot és az egyéb rendezvényeket nem veszélyezteti semmi. Hozzátette: 18-19 óra között lesznek olyan adatok, amelyek alapján biztosan el lehet dönteni, megtartható-e a tűzijáték a fővárosban.


Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

lakashitel-1374044448.jpg

Budapest, 2013. július 16. - A kormányzat keresi a megoldást arra, hogyan lehet jogszabállyal módosítani a devizahitelesek szerződésein - erről Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter beszélt kedd este a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában.

internetado-tuntetes400-bp20141031-1414828798.jpgBudapest, 2014. november 1. - Győzelemnek nevezték a tervezett internetadó elleni tüntetések szervezői pénteken Budapesten, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte az új adótípusról szóló javaslat visszavonását. Pécsen is újra gyűltek össze tiltakozók.

Budapest, 2014. október 31. - Az emberek megkérdőjelezik a távközlési adó kiterjesztésének ésszerűségét, ezért az ebben a formában nem vezethető be, így módosítani kell a parlament előtt fekvő adótörvény-javaslatot - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.