Tiszát visel Rióban a Magyar Paralimpiai Csapat

2016. szeptember 3., szombat 07:05

magyarparalimpiaicsapat-melegito400-1472818722.jpg

Budapest, 2016. szeptember 3. - Negyvenhárom sportolóval indult Brazíliába a paralimpiai csapat. A sportolók hivatalos sportruházata, amelyben az éremátadáskor és a versenyhelyszíneken megjelennek, a magyar tulajdonú és magyar tervezőkkel dolgozó Tisza Cipő márka nevéhez köthető. A Tisza a sportruházat elkészítése mellett Ezüst fokozatú támogatóként segíti a csapat felkészülését.

Július 15-én a Várkert Bazárban rendezett divatbemutatón láthatták először a Magyar Paralimpiai Csapat formaruháját és sportruházatát.

 

A bemutatón Vidák László, a Tisza márka tulajdonosa is megszólalt: - A tervezéskor a kényelmi szempontokat és az egyedi igényeket vettük figyelembe, hogy ezekben az öltözetekben minden körülmények között jól érezzék magukat a sportolók. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Nemzeti csapatunknak magyar gyártói hátteret tudtunk biztosítani.

hirdetés

 

A sportruházathoz gála- és utazómelegítő, rövidnadrág, pólók, cipők, táskák tartoznak. A gálamelegítő piros díszítésű fehér felsőt és zöld nadrágot tartalmaz, természetesen a magyar címerrel, a Magyar Paralimpiai Csapat logójával és a Magyarország felirattal ékesítve.

 

biacsiberiica-bereckidezso600-1472819327.jpg

 

A paralimpiai faluban illetve a versenyekre utazva a sportolók szürke melegítőt, szürke és zöld rövidnadrágot, fehér, piros és szürke pólókat viselnek majd.

 

Forrás: Trinity

 

szurkolj-a-magyar-paralimpiai-csapatnak600-1472818920.jpg

Kapcsolódó cikkek

Három nap alatt, csütörtöktől szombatig kerül sor Pécsett a Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa történetének első nyolcas döntőjére.

rioi-paraerem400-1470424482.jpg

Budapest, 2016. augusztus 6. - Egy hónap és egy nap múlva kezdődnek a paralimpiai játékok. De vajon tudunk-e eleget az esemény fő szimbólumáról, az éremről? A K&H, a Magyar Paralimpiai Bizottság ezüst fokozatú támogatója és a Magyar Paralimpiai Csapat Pénzintézete összegyűjtötte a legérdekesebb tudnivalókat az érmek múltjáról és jelenéről.

Budapest, 2015. augusztus 20. - Mezőberényi nevelőegyesületénél játssza pénteken 18 órakor búcsúmérkőzését Iványi Dalma tízszeres bajnok kosárlabdázó.