Dűlőfutás másodszor - Fusson gyönyörű helyeken!

2016. április 15., péntek 06:05

Palkonya, 2016. április 15. - Az ország egyik legszebb vidékén, a villányi borvidék szőlőlugasai között kanyarog dombra fel és dombról le a Palkonyai Dűlőfutás útvonala. A rendhagyó sporteseményre nevezőket ajándékok, programok és finom borok is várják.

Embert próbáló emelkedők, festői tájak a szőlők között, jó társaság és az ország egyik legjobb borvidékének kínálata - ez a Palkonyai Dűlőfutás, amire idén is várják a bátor jelentkezőket. A villányi borrégió északi peremén fekvő, egyedi hangulatú falucska már másodszor szervezi meg az eseményt április 23-án. A különleges élményre vágyó futók egy rövidebb, 9,9 km-es és egy hosszabb, 19 km-es táv közül választhatnak, amelyeken több száz méteres szintkülönbség leküzdése is fokozza a kihívás mértékét.

hirdetés

 

Az útvonalak a szőlők közti dűlőutakon és részben az országos kék túra vonalán haladva megmásszák a Villányi-hegység gerincét, hogy a hegylánc túloldaláról visszafordulva újra megérkezzenek Palkonyára. A helyi pincészetek - a palkonyai Hárságyi, Haraszti, Mokos, Mayer Róbert, valamint a Suta pince és a kisharsányi Vylyan pincészet - jóvoltából útközben és a célban is frissítők várják a futókat. A verseny után, a ’Lassulj be’ program keretében, a pincék különleges borokkal, majd a DIP Trio koncertjével, sötétedéskor fényfestéssel várjuk a sportolókat, akik egyúttal egy tombolasorsoláson is részt vesznek.

 

A Palkonyai Dűlőfutásra érdemes előzetesen nevezni, hiszen az egyedi dizájnnal rendelkező technikai póló, a befutóérem és az ajándékcsomag csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Sőt, aki április 15-ig leadja nevezését a www.dulofutas.hu honlapon, az ötszáz forint kedvezménnyel, mindössze 4000 forintért jelentkezhet erre a nem hétköznapi futóprogramra. Aki most lemarad, teljes áron ugyan, de akár a rajt előtt, a helyszínen is benevezhet.

 

Kövesse az eseményt a Facebookon is:

Forrás: Rechnitzer Szilvia szervező, kapcsolat: 06/30/426-2958, [email protected]

Kapcsolódó cikkek

pmfc-u12-novi-sad-20130907-1379346074.jpgA PMFC-Matias U12-es csapata a szerbiai Újvidéken (Novi Sad) vett részt a „2013 MERIDIAN KUP” nevet viselő focigálán. A tízcsapatos tornán a hat mérkőzésükön szerzett egy döntetlenjüknek és öt győzelmüknek köszönhetően, magabiztosan és megérdemelten végeztek az első helyen.

Pécs, 2015. november 19. - A PSN Zrt. Sportiskola jégkorong-szakosztályának asszisztálásával Csizi Péter országgyűlési képviselő és Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója vágta át a szalagot a technikailag megújult Műjégpályán. A közönséget november 19-én, azaz ma reggel reggel 9-től várják.

Pécs, 2015. március 14. - Az eredetileg közzétett műsorhoz képest két változás történt a Pécsi VSK-PANNONPOWER középszakaszbeli menetrendjét illetően.