Melyik lesz 2016 legjobb lángosozója?

2016. július 17., vasárnap 07:05

Budapest, 2016. július 17. - Lángosozó a Balaton-parton vagy éppen egy budapesti strandon, esetleg egy nyüzsgő piacon az ország bármely pontján? A Vénusz Lángos Voks oldal segítségével mindenki megtalálhatja, hol érdemes ezt a magyar street food klasszikust megkóstolni. Már ötödik alkalommal hirdette meg a Vénusz - a finom lángosok elengedhetetlen hozzávalója - az országos lángosversenyt.

Idén a teljes szavazási platform megújult és a verseny a www.langosvoks.hu oldalra költözött, ahol még könnyebben lehet lángosozókat keresni és szavazni rájuk, valamint a lángosozók is egyszerűbben nevezhetik lángossütőjüket.

 

A Vénusz Lángos Voks célja, hogy felkutassa az ország legjobb lángosait és lángossütőit. A felhasználók az oldalon megtalálhatják, mely régióban hol érdemes beállni a sorba egy finom lángosért, a lángosozók pedig ringbe szállhatnak a Vénusz által felajánlott nyereményekért. A lángos-rajongók nemcsak ajánlásukkal tehetik le voksukat kedvenc lángosozójuk mellett, hanem a Vénusz Lángos Voks oldalon nevezhetik, és szavazhatnak is a legfinomabb lángost kínáló helyre.

hirdetés

 

A verseny idén is nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen ezúttal is felállhat a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára egy-egy nyertes. Ezen felül, hagyományos módon, egy a balatoni régióból nevező lángossütő is különdíjban részesül.

 

Az aranyérmes hely a „Vénusz kedvenc lángosozója 2016” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgó-étolajat nyer, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj a jutalma.

 

A Balaton környékén kiemelten sok lángosozó található, ezért szinte magától értetődő, hogy a Vénusz különdíjat ad át a legtöbb szavazatot gyűjtő balatoni lángosozónak is. A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2016” cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesül, hogy a következő szezonban abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.

 

A verseny 2016. június 8-tól augusztus 20-ig a Vénusz Lángos Voks oldalon érhető el. Itt bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti is azt. Az oldal nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén felkutathatók azok a helyszínek, ahol érdemes kipróbálni a klasszikus sajtos-tejfölös vagy esetleg egy-egy különlegesebb változatot.

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan nem csupán lángosozóként éri meg részt venni a versenyen, hanem szavazni is érdemes, hiszen a voksolók között a Vénusz öt darab Lamart 320VEC edényt sorsol ki. Ez az edény ideális bő olajban sült ételek elkészítéséhez, így tökéletes lángos is süthető benne.

 

A Vénusz Lángos Voks versenyidőtartama: 2016. június 8 - 2016. augusztus 20.

 

Forrás: JónásF

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2014. június 30. - „Kész a sajtos-tejfölös!” - e mondat hallatán majdnem mindenkinek a forró nyári napsütés, a strand jut az eszébe és szinte érezzük a frissen sütött lángos illatát. Csábításának kevesen tudnak ellenállni, főleg hogy a klasszikusok mellett már olyan különleges változatokban is kapható, mint a káposztás, kolbászos, vagy lekváros, porcukros.

koktelok400-1434488055.jpgBudapest, 2015. június 17. - A magyarok kétharmada szívesen koktélozik, kedvenceink a gyümölcsös, édes koktélok, ugyanakkor a fővárosiak szívesen isszák a ciderkoktélokat is - derült ki egy országos felmérésből.

villanyifranc-poharban400-facebock-foto-bergics-balazs-1473310848.jpg

Budapest, 2016. szeptember 8. - A Budapest Borfesztiválon - szeptember 8. és 11. között - a Villányi borvidék borászatai az Oroszlános Udvarban várnak mindenkit szeretettel a Villányi Korzón.