Harkányban járt a Gasztroangyal

2014. március 22., szombat 17:30

gasztroangyal-harkany400-1395505804.jpgKét napot Harkányban töltött stábjával Borbács Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek tudással gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.

A forgatás a terehegyi faluházban indult és némi kacskaringóval - a műsorkészítők egy kovácshidai portát, a máriagyűdi kegyhelyet, valamint Kalmár László Csukma dűlőben található pincéjét is felkeresték - a No Name étteremben zárult.

hirdetés

 

A Gasztroangyal harkányi részének leendő nézői - akik száma minden bizonnyal jelentős lesz, hiszen az ország legnépszerűbb főzőműsoráról van szó - megismerkedhetnek majd egyebek mellett a túrós kötözött-tészta levessel, a kukoricás szármával, a fügelevessel éppúgy, mint a tenkeshegyi parasztos libamáj, a cukkini- és sárgarépalekvár elkészítésének rejtelmeivel.

 

A Gasztroangyal Harkányban készült műsorát a kulináris élvezetek iránt érdeklődők a tervek szerint április 12-én tekinthetik meg.

 

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Kapcsolódó cikkek

okesv-pecsi-csapat400b-1456072964.jpg

Budapest, 2016. február 22. - Tizenkettő, az ország különböző pontjáról érkező közétkeztető csapat mérte össze tudását pénteken a Hungexpón megrendezett V. Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőjében. A "Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában meghirdetett versenyen végül a Sodexo Magyarország miskolci csapata vehette át az aranyérmet.

villanyifranc-poharban400-facebock-foto-bergics-balazs-1473310848.jpg

Budapest, 2016. szeptember 8. - A Budapest Borfesztiválon - szeptember 8. és 11. között - a Villányi borvidék borászatai az Oroszlános Udvarban várnak mindenkit szeretettel a Villányi Korzón.

koktelok400-1434488055.jpgBudapest, 2015. június 17. - A magyarok kétharmada szívesen koktélozik, kedvenceink a gyümölcsös, édes koktélok, ugyanakkor a fővárosiak szívesen isszák a ciderkoktélokat is - derült ki egy országos felmérésből.