Harkányban járt a Gasztroangyal

2014. március 22., szombat 17:30

gasztroangyal-harkany400-1395505804.jpgKét napot Harkányban töltött stábjával Borbács Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek tudással gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.

A forgatás a terehegyi faluházban indult és némi kacskaringóval - a műsorkészítők egy kovácshidai portát, a máriagyűdi kegyhelyet, valamint Kalmár László Csukma dűlőben található pincéjét is felkeresték - a No Name étteremben zárult.

hirdetés

 

A Gasztroangyal harkányi részének leendő nézői - akik száma minden bizonnyal jelentős lesz, hiszen az ország legnépszerűbb főzőműsoráról van szó - megismerkedhetnek majd egyebek mellett a túrós kötözött-tészta levessel, a kukoricás szármával, a fügelevessel éppúgy, mint a tenkeshegyi parasztos libamáj, a cukkini- és sárgarépalekvár elkészítésének rejtelmeivel.

 

A Gasztroangyal Harkányban készült műsorát a kulináris élvezetek iránt érdeklődők a tervek szerint április 12-én tekinthetik meg.

 

Forrás: Harkány Város Önkormányzata

Kapcsolódó cikkek

Folyamatosan bővül a 11. Torkos Csütörtökre jelentkező éttermek listája, amely tegnap óta megtekinthető az akció hivatalos weboldalán. A Magyar Turizmus (MT) Zrt. néphagyományra épülő gasztronómiai keresletélénkítő akciója, a Torkos Csütörtök idén február 11-én várja az éttermi kultúra iránt érdeklődőket.

8-1354371027.jpgTavasz, Mecsek, medvehagyma. Nem csak Baranya lakosait hozza izgalomba a különleges növény, ami az utóbbi években kuriózumként vonult be a gasztronómiába.

Budapest, 2016. március 28. - Elérhető a neten a Gasztroélmények Éve 2016 kezdeményezés hivatalos honlapja, a Gasztroelmeny.hu. Az oldalon található Magyarország legteljesebb gasztronómiai eseménynaptára, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen szemezgethessünk a több száz esemény között egészen a tematikus év végéig.