Erdélyi szakácskönyvet mutatnak be

2016. december 12., hétfő 06:05

Pécs, 2016. december 12. - A Nevelők Háza Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár Gáll Tímea Kölcsönkért kovász című erdélyi szakácskönyvének bemutatójára, melyre december 16-án, pénteken 17 órától kerül sor a Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.) Méhes Károly termében.

Az est folyamán az Erdélyből, Csíkmadarasról érkező Gáll Tímea kötetének vetítettképes ünnepi bemutatójára kerül sor. A könyvhöz többek között Borbás Marcsi írt ajánlást.

hirdetés

 

Dr. Schmidt László köszöntő szavait követően a könyvet Gáll Levente és felesége - a szerző - mutatják be.

 

A bemutató után kötetlen beszélgetésre és a könyv dedikált megvásárlására is mód lesz.

 

Forrás: Tóth Krisztina / Nevelők Háza Egyesület

 

meghivo-kolcsonkert-kovasz620-1481457109.jpg

Kapcsolódó cikkek

okesv-pecsi-csapat400b-1456072964.jpg

Budapest, 2016. február 22. - Tizenkettő, az ország különböző pontjáról érkező közétkeztető csapat mérte össze tudását pénteken a Hungexpón megrendezett V. Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőjében. A "Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában meghirdetett versenyen végül a Sodexo Magyarország miskolci csapata vehette át az aranyérmet.

villanyifranc-poharban400-facebock-foto-bergics-balazs-1473310848.jpg

Budapest, 2016. szeptember 8. - A Budapest Borfesztiválon - szeptember 8. és 11. között - a Villányi borvidék borászatai az Oroszlános Udvarban várnak mindenkit szeretettel a Villányi Korzón.

chips400-1472331700.jpg

Budapest, 2016. augusztus 28. - Egy amerikai étteremben 163 éve, augusztus 24-én készült el az első chips. A chips elkészítése nem egy megtervezett folyamat volt, és íze is rengetegszer változott 1853 óta. Hazánkban egy évtizedig a sós íz volt az egyeduralkodó, ám az utóbbi időben a magyarok is nyitottabbá váltak a különleges ízesítésekre.