Kategória: Építés
Erdősi Festészet Lakásfelújítás
http://www.erdosifesteszet.hu
  Telefon: 70 / 341-8272
  Web: http://www.erdosifesteszet.hu
  E-mail: erdosila@dravanet.hu
  Négyzetméter: 0 m2
  Ár: 0 Ft
LEÍRÁS

Hideg és Meleg burkolás. Villanyszerelés. Gépészeti munkák, Klímatechnika, Gipszkarton szerelés. Állmennyezetek, Fa, Műanyag és Alumínium nyílászárok beépítése Konyhabútorok, Bejárati ajtók beépítése, Panelfúrás, Szögbelövés. Panelfalak vágása, Lakatos és Üveges munkák. Utólagos hőszigetelés.

SZOLGÁLTATÁSOK, TERMÉKEK

Vállalkozásunk fő profilja a lakásfelújítás.

Vállalkozásunk olyan szakemberekből és szakmai cégekből álló kordinált csapat, amely azért jött létre, hogy a megrendelői igényekre gyors és hatékony megoldásokat tudjon nyújtani. Álláspontunk szerint nem érdemes több szakembert és több, egymástól külön álló céget megbízni a lakás felújításával.


Csarnokok, raktárak, lakóépületek, bemutatótermek, iskolák, üzlethelységek, családi házak, társasházak, lépcsőházak festése illetve közületeknek és

magánszemélyeknek egyaránt. Alapmunkálatoknál (glettelésnél) gépi csiszolást használunk.

 

Fa - és vasszerkezetek védelme. Teljes körű külső-belső festést vállalunk.


Tevékenységi körünkbe tartoznak a következő szakipari munkák: Hideg és Meleg burkolás. Villanyszerelés. Gépészeti munkák, Klímatechnika, Gipszkarton szerelés. Állmennyezetek, Fa, Műanyag és Alumínium nyílászárok beépítése Konyhabútorok, Bejárati ajtók beépítése, Panelfúrás, Szögbelövés. Panelfalak vágása, Lakatos és Üveges munkák. Utólagos hőszigetelés.

 

- Színek választásakor színkártyát, illetve számítógépes színkeverést használunk. A festés során a mai technológiáknak megfelelő, lég- és páraáteresztő. valamint vízzáró alapanyagokat használunk. Faszerkezetek esetén tartós védelmet nyújtó, vizes és szintetikus bázisú gomba-és rovarölő lazúrfestéket alkalmazunk.


- Konyhabútorok, bútorok: Számítógépes tervezéssel modellezzük a berendezés elhelyezkedését a rendelkezésre álló helyen, az esetleges változtatásokat naprakészen elkészítjük látványtervek alapján (Bemutatóteremmel rendelkezünk Pécsett és Budapesten)

 

- Fa, műanyag ISO 9001,2000 minősítés, alumínium nyílászárók, termékcsaládunk a külső és belső nyílászárók teljes skáláját magában foglalja. Kínálatunkban megtalálhatók mind a hagyományos, mind a modern stílusok és formák, egyedi és szabvány méretben. (Bemutatóteremmel rendelkezünk Pécsett és Budapesten)


- Gépészet: Családi házak, ipari létesítmények, irodák épületgépészeti munkálatainak teljes körű kivitelezését a tervezéstől az üzembe-helyezésig. (ISO 9001 minősítés)

 

- Árnyékolástechnika: Redőny, Aluredőny, Reluxa, Könyökkaros napellenző. Védelem az időjárástól, napfénytől, külsőszemlélőtől és fokozott betörésvédelem. Belső és külső tokos kivitel normál vagy rejtett lefutóval, alumínium lamellával, integrált szúnyogháló lehetőséggel kézi vagy motoros működtetéssel.


- Nálunk a középpontban az ügyfél áll és annak minden igénye, melyet maximálisan igyekszünk kielégíteni, A tárgyi értékeket fóliatakarással, ragasztással védjük, ügyelünk a tisztaságra.

 

- Célunk, szakmai hozzáértésünkkel, magas színvonalú szolgáltatást nyújtani a szakszerű munkavégzés során. Az általunk végzett munkára garanciát vállalunk.

NYITVA TARTÁS

Érdeklődni telefonon!

hirdetés