Mi lehet a baja?

2016. január 2., szombat 12:56

Tisztelt Doktor Úr! Kisfiam 6 éves. most fejeződött be nála a bárányhimlő! Most két napja megint lázas éjjelente, közben furták a fogát, és növekedési fájdalmai is vannak. Már enni is alig akar. Hétfőn 4-ikén mennem kell már dolgozni. Nem tudom mit kellene tenni. VAgy hogy mi baja. 

Üdvözlöm, erre a kérdésre vizsgálat nélkül nem lehet választ adni. 

Kapcsolódó cikkek

Kisfiunk 6 hetes, tápszeres. Előbb a Milumil ha1 optima, majd a Milumil pregomin, most pedig a Beba ha sensitíve tápszert kapja. Az első tápszertől sárga és szinte szagtalan, a másodiktól szorulása volt, most pedig zöld és büdös a széklete. Kérdésem lenné, hogy nem baj-e. Köszönöm szépen válaszát. 

Kisfiam 6 hónapos lactogen harmony tápszert kap,pépeket stb.. Pár hete zöld a kakija és kemény! Gyermek orvosunknak meg említettem azt mondta majd beszélünk róla! Miért lehet ez betegség vagy csak váltunsk tápszert? Válaszát előre is köszönöm! 

 Tisztelt Doktor úr!Azt szeretném kérdezni 4és fél hónapos tápszeres babánál normál állagú de nyálkás széklet mi okból lehet?Ma már 4szer volt egyszer több 3 kevesebb ebből utolsó kettőben volt nyálka!Válaszát előre is Köszönöm