Csomó a baba mellében

2015. december 27., vasárnap 08:27

Jó estét dr úr 3honapoa az unokám és a kis melében tapintásra csomot észleltunk nyomásra nem fáj neki ,de mi viszont megijedtunk .Azt szeretnék tudni hogy ijenkor mi a tehendö. Elöre is köszönyuk a segitségét

Üdvözlöm! Amennyiben sikerül a szoptatás, ez feltehetően a női hormonhatás eredménye. Veszélytelen, magától múlik el pár hónap alatt. Egyszer azonban meg kell tapintani orvosnak is, hogy tényleg erről van szó. Jellegzetes esetben semmiféle további lépésre nincs szükség.

Kapcsolódó cikkek

Kisfiam 6 hónapos lactogen harmony tápszert kap,pépeket stb.. Pár hete zöld a kakija és kemény! Gyermek orvosunknak meg említettem azt mondta majd beszélünk róla! Miért lehet ez betegség vagy csak váltunsk tápszert? Válaszát előre is köszönöm! 

Tisztelt Doktor úr! Kislányunk 3 hetes, anyatejes de nagyon hasfájós.Folyamatosan nyöszörög,izeg mozog ,a hasa puffadt és kemény. Biogaia cseppet adom neki,tornáztatjuk,maszírozzuk,köményes teát kap de nem segít rajta.Emellett viszont folyamatosan enni akar de nem elég neki.Csak anyatejet kap,hízik is tőle rendesen de nem lakik jól. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék segíteni rajta hogy ne szenvedjen és hogy így van e esély hogy a gyerekorvos tápszert írjon fel kiegészítésnek? Vagy esetleg valami jobb ötlet? Előre is köszönöm vàlaszàt.

Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni hogy 4 éves korban mi a teendő ha minden éjjel bepisil a kislányom? Sokan ajánlották az éjszakai ébresztést, pisiltetést de én én nem tartom jó megoldásnak. Szíveskedjen segíteni hogy van -e valami módszer ezt leküzdeni vagy még ráérünk aggódni. Köszönettel: